Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezmiennaxD

Przerażające ciało

Polecane posty

Gość niezmiennaxD

Hej wszystkim. Mam naprawde poważny problem. Nie umiem nikomu powiedziec o tym w rzeczywistości bo dla mnie jest to naprawde bardzo wstydliwy temat . ;) wiec mam nadzieje , że może Wy coś doradzicie , bo napewno nie jedna z was ma podobne problemy. Mam 17 lat . Przez ostatni czas słudłam 30 kg . Miałam dość sporą nadwage. Wziełam się za siebie , bo miałam dość tego że każdy patrzy sie na mnie jak na dziwadło. Chciałam wkońcu znaleźć tą swoją ukochaną połówke , bo przykro mi było jak moje kolezanki miały kogoś blisko siebie , a na mnie nawet nikt nie chciał spojrzeć. Osiągnełam swój cel. Teraz ładnie wyglądam. Jestem szczupła. Zakochałam się i z wzajemnościa . No ale szczęście w nieszczęściu. Jestem przerażona . Mam dosłownie dwa problemy z moim ciałem. Po tym zrzuceniu wagi , mimo codziennych ćwiczeń moja skóra stała się obwisła . Jak po porodzie.:( Wszystko sie rusza jak galareta . Włoże byle co i siąde aa tu wszystko się wylewa.:( Kremy , cwiczenia nic nie pomaga . ;(. Mialo sie wchłonąć z biegiem czasu , ale juz mineło pół roku i nic , a nic . :( Drugi problem jest taki , że całe ciało mam pokryte rozstępami. Brzuch , biodra , rece , ramiona , piersi. Jest ich mase.:( Teraz gdy schudłam stały się bardziej wyczuwalne . ;( . Kremy tak samo nic nie dały. ;(. jestem załamana. Mam 17 lat , aa ciało jakbym była po 2-3 ciązach . ;(. Mój chłopak zaczyna przekonywać mnie do współżycia.:( przedłużam to jak tylko moge , bo się poprostu wstydze swojego ciała przed nim.:( Boje sie że albo mnie rozstawi i znajdzie sobie seksowną laske, albo poprostu bedzie ze mną ale bedzie sie patrzył na mnie z obrzydzeniem.:( . Sama jestem tego gotowa i chce z nim zacząć to , ale bardzo sie boje jego reakcji . :( . Nie wiem czy sie przełamie. On jest idealny . Może mieć każdą dziewczyne na jedno zawołanie. Jest ze mną , bo mu się podobam bo z pozoru jestem ładną szczupłą brunetką . Ale jak już wezmę blużke do góry to już koniec mojego piękna. ; ( . Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego jak bardzo jest mi ciężko. Czy któraś z was też miała podobny problem . ? Ja naprawde probuje jak moge od pol roku ratowac moje ciało , ale chyba bez zabiegów nic nie da rady . ; ( . Byłam na konsultacji z lekarzem na temat laserowego usuwania rozstepów , ale jak powiedział że cena jednego zabiegu na sam brzuch wynosi około 2 tysięcy , a potrzebuje przynajmniej 3 zabiegi i to na rece i ramiona tak samo , wiec sie przeraziłam Plus to że powiedział mi że tylko 60-65 % rozstepów jest możliwe do usuniecia. :( wiec nie mowcie mi ze wszystko da sie naprawic . bo chyba nie.

masz źle dobrane ćwiczenia :-) powinnaś pogadać z trenerem fitness, który dopasuje Ci ćwiczenia i to napewno da efekty nie łam się gratuluję siły woli w odchudzaniu!

Gość Margareteczkaaaa
ooajapie*ole jak ty zrzucilas te 30kg .? ja mam do zrzuceni jakies 20, duzo sie ruszam ale z dieta gorzej o_O a co fo rozstepow- mialam igromne i bardzo widoczne na biuscie gdyz genetycznie mam sklonnosci do duzego biustu obecnie rizm. h - powiem ci szczeze najlepej dzial peeling cukrowy - 20dag cukru i okolilo 40-50 ml oliwy z oliwk i 2-3 razy w tyg pod prysznicem przez min pol roku- rozstepy cudownie nie znikna ale sa teraz jasniutkie plytsze i b. malo widoczne.

Gość niezmiennaxD
Jak sie chce to wszystko można.;D. z wielkim trudem , pół roku i dałam rade. :] miałam dość traktowania mnie jak bym była z kosmosu . :( niestety w naszych czasach wygląd to podstawa . :(