Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 92933283d7ss

Najbardziej ekstremalny obciach o jakim słyszeliście?

Polecane posty

Gość 92933283d7ss

Nie muszą być to wasze sytuacje ale usłyszane, jakie są najbardzije ekstremalne i najbardzije obciachowe sytuacje jakie znacie? ja zastanawiam się czy może być większy wstyd jak te które ja znam w pierwszej dziewczyna poszla na impreze i sie schlała poszla wymiotowac i puscily jej zwieracze, cala sie obesrała w tym czasie i ludzie ja myli pod prysznicem a w drugiej kobieta siedziala w jakuzzzi z towarzystwem i puscila baka i sie zesrała i gówno pływało po całym jakuzzi, inni musięli robić ewakuację

Gość mjgptwt
offerma :classic_cool:

Gość thereasonofme
obrzygac sobie plecy. fakt! widzialem ten wyczyn

Gość kwartnik
Warszawa, ul. Czerniakowska przystanek autobusowy przy pętli autobusowej MZK, w autobusie jedzie młoda kobieta i stoi przy drzwiach , widać że ma skrzyżowane nogi z bólu i gdy drzwi autobusu się otworzyły to dała czadu , biegiem za budkę przystankową a że była w spódnicy to chyba jej łatwiej było , kierowca zasługuje na nagrodę Nobla, poczekał na kobietę aż sprawę załatwiła i wpadła do autobusu bardzo spocona i czerwona jak burak ćwikłowy ale widać, że ulżyło :) wysiadła przy ul. Bonifacego

Gość Pan i włattca
Kumpel będąc w białych spodniach wziął panienkę na dyskotece na numerek. Wrócił w spodniach czerwonych:-P