Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master of Puppets

Moim skromnym zdaniem.....

Polecane posty

Obserwuje to forum od miesiąca i mam pewne spostrzeżenia ktrymi chciałbym się z wami podzielić: Generalnie można tu pogadać o wszystkim i o niczym ale... Są tu osoby (nie wiem czy to kobiety czy faceci, ale nieważne) które swoim buractwem, wulgarnością, debilizmem chcą na siłę udowodnić że to o ni tu są pierwszoplanowymi postaciami. Nie prezentują swoją osobą nic poza głubotą. Nie wiem jak bardzo są zakompleksieni ale sądze że BARDZO !, Nie wiem. Może w życiu im się nie układa, może mają problemy rodzinne, a może są cholernie nieatrakcyjni i tu na tym forum próbują sobie to zrekopmensować. Do moich idoli jeśli chodzi o takie zachowanie należą: Wrzywa,Bajron,czy jak mu tam. (to chyba ta sama osoba) vera ( wyjątkowo wulgarna jak na kobiete- z powodu kompleksów?) Blackwater ( typ który jest mega wulgarny, i nie lubi się z dwójką u góry,po prostu cham) Kajdanowicz ( tego to nie moge rozgryść, albo to dzieciak, albo gość z niedorozwojem umysłowym) i kiloro innych którzy w większym lub mniejszym stopniu próbują im dorównać.

czemu służy założenie takiego tematu ? pokazaniem wrogości z twojej strony ? to jest wolne forum - i kazdy ma prawo czy ty chcesz czy nie - wypowiadac sie w taki sposob jak mu pasuje - nikt nie zmusza Cię do czytania i wchodzenie w dyskusję z takimi osobami... mi tez przeszkadza wulgarnośc niektorych ludzi na kafe - jednak tworzenie o tym tematu hmmm jest jak dla mnie głupotom !

Gość ten pijus
a moze coś o sobie wkleisz?:classic_cool:

"a po co to robie ? Po nic. Po prostu moge to robić, więc robie." tak samo inni wypowiadają sie - po prostu bo mogą ! nie ładnie kogos za cos ganić, a samemu nie być lepszym :)

Gość ten pijus
nie ma to jak błysniecie na forum :P a teraz zaprosimy twoich kolegów z wojska i napiszem APLAUZ :classic_cool:

Myślę, że przez takie osoby to forum ma swego rodzaju (może to dziwnie zabrzmi) urok. ;) przez takie osoby wzrasta zainteresowanie tym forum. Bez tych wszystkich osób, które chcą z siebie zrobić gwiazdy kafe byłoby tu najzwyczajniej w świecie - nudno. ;) a i jest się przy okazji z czego i z kogo pośmiać 🖐️ :classic_cool:

a ja juz myslałam ze o jakimś skromnym zdaniu poczytam :O PS 👄 Vera 🖐️

Możesz też poprawnie pisać po polsku, ale tego nie robisz. :classic_cool: Najpierw zajmij się swoim podwórkiem. Nawiasem - kompleksy, frustrację i Bóg wie co, prezentujesz akurat ty. :) Normalny człowiek ma wyjeebane na jakieś dziwne osoby z internetu, ktore nawet nie istnieją, bo są projektami :D, ale ty zwyczajnie chcesz dać upust swoim kompleksikom wiec wypisujesz jakieś bezwartościowe elaboraty, których zadaniem ma być oczernienie osób, których de facto nie znasz. Jak czytasz czyjeś wypociny w tak przykrym miejscu jak to i wysnuwasz jakieś wnioski na temat autora to współczuję. :) Co to ja jeszcze chciałam...Aha :D od kiedy wulgarność jest przejawem zakompleksienia? :D To było całkiem zabawne. :) Czytasz wybiórczo, bez zrozumienia i kontekstu. :) Na to już nic nie poradzę. Proponuję ci przeszczep mózgu, bo ten się zdążył się rozwinąć. :D

E tam Legia. :D Ja dalej zacieszam z motznej wtopy Wisły. :D SM 👄👄👄 V34 🌻 👄 Władco Marionetek (autor miał chyba na myśli swoją kolekcję pluszaków :classic_cool:), dlaczego mam przyznawać ci rację skoro jej nie masz? :D

No dobra, czasem piszę. :D W temacie 'seks z księdzem' jestem poważna und szczera do bólu. :D

Gość starapisda
Ja bym dodała jeszcze zoneswojegomeza..

Gość Hacersly
Ja bym dodała połowę cafe, ot co.

Popieram Cię Master... tez mnie zastanawia jaki cel mają te wszystkie osoby i co powoduje ich ciągłą agresję i gnojenie innych?

vera lynn No dobra, czasem piszę. W temacie 'seks z księdzem' jestem poważna und szczera do bólu. to ide popatrzec na tego księdza :classic_cool:

Szokeł. odpisałam Ci na Twoje pytanie, które zostało zadane via gtalk. Rób restart, bo usycham z tęsknienia. :D