Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mastera111

67% Amerykanów, na pytanie którego polityka z Polski widzieliby na miejscu prezy

Polecane posty

prezydenta USA, odpowiedziało że widziałoby na tym stanowisku Donalda Tuska, premiera nasze rządu. Przypominam że w USA funkcję prezydenta sprawuje Barack Obama. PO by żyło się lepiej!

Przypominam że Donald Tusk jest premierem Mojego rządu. Mojego i Twojego. Naszego. PO by żyło się lepiej!

Gość donalizm
buuuuuhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i tobie sie zyje lepiej?

Gość puknijsiewłebtepaku
zapomniales wziac porannych lekow? Czy nam w Polsce zyje sie dobrze? Ludzie?????????????????

Gość hahhahaah
bardzo smieszne, amerykanie nei wiedza nawet gdzie jest polska a co dopiero mieliby wymienic jakiegos polityka hahahahahah

Gość puknijsiewłebtepaku
zarobki coraz mniejsze, pracy coraz mniej, a Vat do góry, bieda, ubóstwo i prymitywizm!! Ile jestes w stanie uzyc za 1000zl ? W kazdym innym kraju europejskim za tysiaka jestes w stanie utrzymac dom i rodzine po cienkich, a w Polsce ? smiech na sali

Gość seksuolożka Gienia
Bardzo zdrowi jesteście wszyscy tutaj!

Gość puknijsiewłebtepaku
dokladnie, tak amerykanie znaja naszych politykow, jak i my ich

Gość puknijsiewłebtepaku
Fanatyku PO, powołujac sie na opinie Amerykanow, chciales nas zarazic miloscia do Donalda ?

Gość Echo.
hahahaha ale jebłeś:D ostatnio pisałam z amerykanką na myspace i zapytała się mnie czy Polska leży w Niemczech :o przeciętny amerykanin chooya wie co to polska, a nazwet jeśli wiedzą, to pewne jest że wybiorą donalda bo to imię jest im znajome (donald duck i te sprawy) więc podświadomie wybierają co coś jest im bliskie.

Gość zatrzask
na szkoleniu w Niemczech był pewien Jankes i nie wiedział nawet o tym, że Czechosłowacja została podzielona