Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojuzniedlugo

jaka bielizna pod suknie slubna?

Polecane posty

Gość tojuzniedlugo

poradzcie,bo nie wiem jaka bielizne wybrac pod suknie slubna,chcialabym zeby podobala sie przyszlemu mezu,oraz zeby byla dosc wygodna,co sie teraz nosi?bo ja sie w ogole nie orientuje,te gorsety to jeszcze modne?i lepiej wybrac ponczochy samonosne czy rajstopy?

Gość już nie grubaska
of kors ze pończochy, najlepiej też pas, stringi i biustonosz, ale masz dylemat, kup to co ci sie podoba

Gość zatrzask
tylko leginsy są modne !

Gość zatrzask
tylko leginsy !

Gość ghdfhn
ja bym ubrala ponczochy :) kiedy wesele?

Gość tojuzniedlugo
koniec pazdziernika,jestem bardzo szczupla,piersi?miseczka A,nigdy nie nosilam stringow

W pazdzierniku mozesz miec ponczochy bo nie bedzie tak goraco. Ja bralam slub w czerwcu wiec ich nie kupowalam zeby sie nie ugotowac.

Gość nie oponuj
Jak nigdy nie nosiłaś stringów, to nie zakładaj, bo się umęczysz tragicznie. Przede wszystkim wygoda, bo będziesz musiała w tym wytrzymać wiele godzin, postaw na coś sprawdzonego. Jak kupujesz nowe rzeczy, to biustonosz ponoś parę razy, bo może obcierać - lepiej sprawdzić.

Gość seksuolożka Gienia
Piżamka albo nic!

Gość malagenia
Bardzo popularne jest zakładanie gorsetów pod suknie ślubne. Ładnie modelują sylwetkę, a do tego są seksowne. Z tego co widziałam, to Nipplex ma ciekawą bieliznę ślubną. W prawie każdym sklepie bieliźniarskim możesz ją znaleźć. Również odradzam Ci stringi, szczególnie jeżeli nie jesteś do nich przyzwyczajona. Postaw na wygodę, wtedy będziesz czuła się o wiele lepiej w ten wyjątkowy dzień :)

Gość Madziarella
Wybierz taką abyś czuła się wygodnie, na weselu trzeba trochę potańcować i nie miło jak stringi wchodzą wiesz gdzie ;) Zerknij tutaj http://ekskluzywna.pl/bielizna-slubna mają szeroooką ofertę, sugeruję jakieś dobre markowe figi.

Gość ModnaLL
To jaką bieliznę pod suknię ślubną wybierzesz zależy w dosyć dużym stopniu od kroju sukienki. Można wybrać jakiś prosty komplet - biustonosz plus figi, do tego pończochy. Wszystko musi być bardzo wygodne i doskonale dopasowane. Można też postawić na ładny gorset, który podkreśli talię i wyeksponuje biust. Z pewnością wybór bielizny na ślub jest problematyczną kwestią dla pań z obfitym biustem. Można im polecić specjalnie zaprojektowany gorset, np. Mitex (można go dostać na http://www.leelou.pl/gorsety-c-187_190.html/s=3). Warto jest bieliznę przygotować wcześniej, nie czekać na ostatnią chwilę, przymierzyć ją wraz z suknią; co prawda bielizny nie widać (a przynajmniej nie powinno być jej widać), ale od niej wiele zależy, między innymi nasze dobre samopoczucie! A także to, jak będzie się prezentowała nasza sylwetka.

Gość RafaellaWawa
Ja miałam biustonosz gładki bo takie najlepiej wyglądają pod sukienką firmy Kinga ten model Biustonosz P-2260 do tego figi i pończochy. Taką bieliznę można śmiało nosić nie tylko na ślub. all-bielizna.pl mają fajne promocje można skorzystać.

Gość gość
Przecież wszystko można znaleźć w internecie, jest teraz tyle sklepów, że na pewno znajdziesz coś, co spodoba Ci się wizualnie, ale zwracaj też uwagę na wygodę. Ja polecam kompleciki od grzeszek.pl - są seksowne, ale przy tym jest komfort noszenia. Bedziesz czuć się atrakcyjnie.

Gość tamarkaarka
Bardzo fajne pończochy samonośne mają w Gabrielli. W ogóle cała ich kolekcja ślubna zwala z nóg!

Gość gość
najlepiej czystą i nie orybiałą.

Gość gość
mam takie jedne fajne, ale z draską... :o

Gość gość
Za dwa tygodnie wybieram się na ślub mojej ukochanej młodszej siostry, a rozumiem że Pani Młoda czasem może nie mieć głowy do tego aby kupować, wybierać białe dodatki w postaci bielizny. Wszystko zakupiłam tutaj: https://www.sexylingerie.pl/pl/c/Bielizna-slubna/36 Zarówno pończoszki, majteczki z biustonoszem jak i śliczną bieliznę na noc poślubną, komplet julitta który ma nawet welon no i coś bardziej erotycznego również udało mi się dopasować bo przecież noc poślubna to dopiero początek ;)

Gość gość
Ja jestem tego zdania, że przede wszystkim musi być wygodna. Polecam bieliznę marki Alles, mają przepiękne komplety z koronkowymi dodatkami. Na swój ślub miałam zestaw z usztywnianym biustonoszem i z figami w kremowym odcieniu. Jestem zachwycona!