Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia 2...?

jestem szczęśliwa :)

Polecane posty

Gość Zuzia 2...?

tak bardzo sie cieszę :) chcialam to wreszcie " wykrzyczeć " :D

Gość Zuzia 2...?
JESTEM SZCZĘŚLIWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki za podpowiedz :D🖐️

Gość butcher
To miło :) A jesteś szczęśliwa tak ogólnie, czy z jakiegoś konkretnego powodu?

Gość Zuzia 2...?
bo moj ruchacz mi sie oswiadczyl po 5 latach pieprzenia mnie :D hurrra

Gość Zuzia 2...?
teraz dopiero zrozumiałam jak wiele mam ... to takie normalne, oczywiste a mnie tak bardzo cieszy . Cieszę sie z tego że mam wspaniałych rodziców którzy mnie wychowali najlepiej jak potrafili . Za to że nauczyli mnie kochać, że czułam ich miłość na każdym kroku i nadal ją czuje chociaż dziś jestem już dorosłą kobietą. Boże jaką byłam egoistką ze wczesniej tego nie dostrzegałam :( wstyd mi za to. Cieszę sie że na swojej drodze spotkałam człowieka któremu oddałam całą siebie. Kocham go bardzo... Jest wspaniały, mądry kochany . To nie była miłość od pierwszego wejrzenia, ona rodziła sie powoli. Kocham go za to ze kiedyś nie zrezygnował , ze walczył o to uczucie.. Kiedys tego nie chciałam, bylam twarda a teraz .. teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Boze jak wiele mam... tak strasznie sie z tego ciesze, aż mi lecą łzy , ale to ze szczęscia..

Gość Zuzia 2...?
nie po pięciu latach , oświadczył sie po roku :D jestesmy razem juz 4 lata, w planach mamy ślub chcialabym aby to wszystko co mam teraz, zeby to szczęscie wiecznie trwało :)

Gość Zuzia 2...?
3 lata juz mnie rucha i jest moim narzeczonym ale slubu ani widu ani slychu

Gość butcher
Fajnie, super że doceniasz to, co dobrego cię spotyka w życiu, wielu ludzi tego nie potrafi. Tak trzymać! :)

albo to jakis podszyw,albo piszesz troche bez sensu -bo moj ruchacz mi sie oswiadczyl po 5 latach pieprzenia mnie hurrra -nie po pięciu latach , oświadczył sie po roku jestesmy razem juz 4 lata, w planach mamy ślub chcialabym aby to wszystko co mam teraz, zeby to szczęscie wiecznie trwało -3 lata juz mnie rucha i jest moim narzeczonym ale slubu ani widu ani slychu