Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek wrocław 25

zmieniła sie nie do poznania. Jestem zazdosny!!!

Polecane posty

Gość jacek wrocław 25

Z K. jestem od 4 lat. poznałem ją jako uśmiechniętą, dość pulchną dziewczynę, która mi sie spodobala od pierwszego wejrzenia. niegdy nie przeszkadzala mi jej tusza. ważyla 70 kg przy 170 cm. trafila mi sie okazja wyjechania za granice do UK do pracy. byłem tam 3 miesiące, tydzień temu wróciłem. K. miała czekać na lotnisku, nigdzie ne moglem jej zobaczyć, aż w koncu podbiegła do mnie K. ! Nie poznałem jej. :o Zapuściła wlosy, zrobiła grzywkę, przefarbowała się z brązu na ładny blond, była umalowana, zmieniła styl ubierania ( wczesniej dres, jakies koszulki, jeansy) na kobiefcy i elegancki, ale co mi sie rzucilo w oczy to, że schudla z dobre 15 kg! to nie była moja K. kopara mi opadła, bardzo mi sie podobala, nie powiem, że zrobiła sie z niej super kobieta:) okazało sie że zmieniła sie dla mnie. schudła 17 kg na dukanie, jej siostra pomogla jej zmienic image:) teraz jednak wolałbym, żeby moja K. wyglądała jak kiedyś. kiedy z nią idę, każdy facet sę ogląda, koledzy są dla niej milsi, nagle zaczęła miec wiecej znajomych, dwa razy wieksze napiwksi ( pracuje jako kelerka), jest milsza, czesciej chce chodzic na imprezy :( jestem zazdrosny, boje sie ze ja strace. jest mi coraz trudniej:o

Tylko nie rób jej awantur!Ciesz się,że postarała się dla ciebie. Ta dieta jest ciężka,więc doceń jej wysiłki. Skoro chce z tobą być tzn.,że jej na tobie zależy. Nie zepsuj tego

Gość 3 miesiace i zapuscila wlosy
bardzo ciekawe 🖐️

Gość dsvvsdfvf
dokładnie. Nic się nie martw, nie zostawi Cię, ale uwaga bo teraz bedzie na pewno leczyła swoje wcześniejsze kompleksy

Gość jacek wrocław 25
ja docenia, ta zmiane:) powaznie:) nie wiedzialem ze mam az tak piekna dziewczyne. pociaga mnie, zakochuje sie w neij na nowo ( wiem ze to glupio brzmi) ale jak widze jak na nia inni patrza ( faceci) to mam ich ochote pozabijac!

Gość jacek wrocław 25
ja docenia, ta zmiane:) powaznie:) nie wiedzialem ze mam az tak piekna dziewczyne. pociaga mnie, zakochuje sie w neij na nowo ( wiem ze to glupio brzmi) ale jak widze jak na nia inni patrza ( faceci) to mam ich ochote pozabijac!

Gość gfhtuyiuyik
hahaha 3 miechy i wlosy zapuszczone:P:P max 3-6 cm jej urosy nie wiecej! zapewne tylko 3 cm bo malo komu rosna 2 cm na miesiac hahahahah

Gość więcej wiary w siebie
uwierz ze mozesz ją przy sobie zatrzymać, kazdy facet chce miec kobietę z kórej moze byc dumny, takze jeśli chodzi o wygląd, ciesz się z nią

Gość jacek wrocław 25
zapuscila, no jezu , wczesniej obcinala na boba, teraz jej urosly z te 5 cm;o

Gość dsvvsdfvf
moze przedluzyła.

Gość hahahah
widac ze to baba pisala ten tekst malo ktory facet wie co to fryzura na boba

Gość hahahah
i jeszcze ten dukan.....ktory facet pamieta jaka diete stosuje jego kobieta hahahah najwazniejsze ze schudla a nie nazwy

Gość jacek wrocław 25
haha:D wyobraz sobie ze jestem facetem i wiem czym jest bob, i rozrozniam spodnice od sukienek. czy cos ze mną nie tak?;)