Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vlad Tepes

Dobry kochanek nawet z kobiety oziębłej stworzy demona seksu.

Polecane posty

rusłan S_M chwali wam się chłopcy ;) ale Androgen dobrze mówi :) aby ten poziom utrzymmac trzeba włozyc jakis okreslony wysiłek w siebie :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] nei_nei A poza tym to niemozliwe, zeby kazdy nastepny byl silniejszy, bo wtedy sila rzeczy ktoregos z rzedu bym nie przezyla. Mozg by mi eksplodowal z tym ze ty odpoczywasz aby osiagnąc kolejny ja niestety moge miec jeden za drugim i im pozniejszy tym trudniejszy do osiagniecia za to silniejszy i dłuzszy :) Nie mów ze niemozliwe:P

"rusłan S_M chwali wam się chłopcy" To nie nasza zasługa, a naszych kobiet :D My tylko trzymamy odpowiednią formę :P

Ja tam nie wiem, czy z kazdej kobiety mozna zrobic demona seksu, ale znam takiego jednego, co potrafil z demona seksu zrobic klode :P Chce ktos telefon do mojego exa? :D

nei :D cześć. Daj ten nr gdzieś na jakieś randki.pl coby się żadna nie nacięła :P

Sorry panie kajdanowicz, ale to ty nie rozumiesz tego co ja pisze. Nie jesteś na odpowiednim poziomie bym mógł z tobą o tym porozmawiać, no ale to ty jesteś "dopuszczany, a w razie niepowodzenia bity w ryj" :)

v34 no wlasnie ja mam zupelnie odwrotnie, tez jeden po drugim, ale wlasnie najmocniejszy jest ten pierwszy, pierwszy z serii, bo nastepna bywa faktycznie silniejsza od tej pierwszej. Czyli znowu stara prawda sie potwierdza, ze kazda kobieta jest inna :D

Ale tak czy siak, każdy i każda z was zgodzą się ze mną że najlepiej jest jak to i kobieta i facet dochodzą do wspónego mega orgazmu w tym samym czasie. Po prostu bajka !

Ty tam, vladek, widac, ze malo kumasz :P kobieta "dopuszcza" do siebie rowniez psychicznie, i to te bariere trzeba najpierw pokonac, i Kajdan dobrze napisal :P

A, i czesc ruslan :D ps. Nie lubie rownoczesnych orgazmow, lubie sie gapic na faceta jak szczytuje, a podczas orgazmu to trudne :P

Jak Ty mnie dobrze znasz. Zapomniałeś dodać, że dostaje dwa razy w ryj - ale mogłeś nie zauważyć bo być może tego dnia sprzątałeś w tym swoim PGR , którego się z taką zawziętością uczepiłeś. Czyli nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie? Trudno.

a ja lubie równoczesnie :classic_cool: i lubie jak mu za szybko nie opada P

To jeszcze raz, skup się. Cytuję Twe słowa: "Kobiete należy poznać, zrozumieść, uwieść, oczarować..' Koniec cytatu. I moje pytanie z prośbą o odpowiedź. Co te słowa - czyny - mają wspólnego ze stworzeniem z kobiety demona seksu? Koniec pytania. Możesz oddychać.

Zdzichu, masz racje. Najlepiej walnąć kobiet maczugą w głowe, dostać po ryju i czekać aż cię dopuści w jaskini.... Po co ją poznawać, zrozumieć i uwodzić od razu do roboty tak ? A terz ty mi coś wytłumacz. Czego w zdaniu "nie rozmawiam już z tobą " Nie rozumiesz ?

Dobry kochanek jest opanowany i spokojny - to po pierwsze. Nie rozmawiasz ze mną - to dlaczego się odzywasz? - to po drugie. Nigdzie nie mówiłem o waleniu maczugą, i nigdzie nie negowałem takich zachowań, które wymieniłeś a ja pozwoliłem sobie na ich zacytowanie, prosiłem jedynie o odpowiedź, jak takie zachowania mają wpływ na uczynienie z kobiety demona seksu. - tutaj to Ty masz problemy ze zrozumieniem - to po trzecie. I nie spinaj się tak. :D Zarzuciłeś temat więc chcę poznać co masz na myśli. Niestety, tutaj sam chyba nie wiesz co.

Ośmiele się wtrącić... można oszaleć z kimś kogo się nie zna- o kim nic się nie wie. zaczynałam tak. liczyło się tylko 1 i efekt był taki ze ODJAZD ! Więc wcale nie trzeba oczarowywać tygodniami i miesiącami jak facet wie jak to... 1 raz może być magicznym. Nasz był 1 raz 6 godzin... nigdy żadnej mojego chłopa nie oddam ;p Zmieniłam się nie do poznania, nigdy nie chciałabym już wrócić do tego co było.

Bo żeby uczynić zkobiety demon seksu to najpierw należy ją poznać. A żeby to zrobić należy zrobić między innymi to co napisałem.Nie wyobrażasz sobie chyba że można uczynić z kobiety demon seksu nie poznając jej w sferze psychicznej. Seks to nie tylko łóżko, ale też rozmowa, zabawy erotyczne,wspólna kolacja, czyli cała ta otoczka. Tak właśnie poznaje się kobiety, jej potrzeby,pragnienia, a nie dopiero po tym jak jej go włożysz i szybko się spuścisz Panie Kajdanowicz.

Demon seksu musi wyjść z kobiety, nie da się tego uczynić z każdą, czego jesteś pewien, sugerując to treścią tematu. Czasami ten "strój supermena" nie pomoże. I jakkolwiek będziesz się starał, stawał na głowie, próżne Twe czyny. Dlatego tez podtrzymuję swe słowa, za przeproszeniem, że pieprzysz, albo inaczej bo znowu mi powiesz, że obrażam, - nie wszystko co mówisz jest prawdą.

kolacja kwiaty itd sa po to ze inaczej nigdy byscie nic z siebie nie dawali;p tonie dla nastroju tylko dla docenienia swojej kobiety. Możesz dać kwiatka, słodycze następnego dnia po udanej nocy. Tylko żaden facet sam na to by nie wpadł wiec nauczyłyśmy was dawać przed ;p Bo kto pomyślał ze następnego dnia kobieta jest zmęczona więc tego dnia wolałaby pójść na obiad?

Ja mam takie podejście do seksu wy inne, szanuje je i tyle, ale pisanie że się myle czy że nie mam racji jest nie na miejscu. Co człowiek to inna osobowość, na 100 osób każda będzie inna.

Ja mam takie podejście do seksu wy inne, szanuje je i tyle, ale pisanie że się myle czy że nie mam racji jest nie na miejscu. Co człowiek to inna osobowość, na 100 osób każda będzie inna.

A na koniec powiem tyle. I ja i Zdzichu mamy racje. Po prostu trafialiśmy w swoim życiu na różne typy kobiet. MIłego dnia dla wszystkich. P.S Jeśli cie czymś uraziem Zdzichu to przepraszam, nie to było moim zamiarem.

Myślę ze to możliwe ale wiele wiele lat ciężkiej pracy dla faceta. Bo od: nie bronie się, przez no nawet przyjemne, miło, dobrze, do demona to droga daleka u niektórych.

To nie jest pierdoła Zdzichu. Z każdej którą do tej pory poznałem, a była oziębła udawało mi się stworzyć kobiete która o niczym innym nie marzyła jak tylko o kolejnym stosunku ze mną-to wszystko. Może Nie trafiłem po prostu na ciężki przypadek i tyle .

Kobiety tu nie mają nic do znaczenia, różnimy sie podejściem do rzeczywistości. Ty zachwalasz się, ze uczynisz to z każdej, och, ach, ech. Ja natomiast temat sformułowałbym tak: "Jakie zachowania zwiększą szanse stworzenia demona seksu z oziębłej kobiety?" Miłego dnia. Mnie ciężko urazić.

Vlad Tepes Ty cały czas mówisz o kobietach niedopieszczonych. Oziębłość to termin medyczny i kutasem tego nie załatwisz.