Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój sex - grafik :-(

mój sex - grafik :-(

Polecane posty

Ehhh odechciewa mi się! Od 6mc staramy się do dziecko i nic dostaliśmy „grafik kiedy i jak powinniśmy się kochać. Kiedy się zabezpieczać a kiedy nie. Kiedy wolno a kiedy nie wolni i trzeba czekać by plemniki były „dojrzałe. I po wszystkim zamiast jak kiedyś się do niego tulić wiszę z pupą na podwyższeniu by nic nie wyciekało. I teraz czy się chce czy nie chce w określony dzień cyklu mój ginekolog i jego wykresik decydują czy wolno mam się kochać czy nie! No wyć się chce! A gdzie namiętność, czułość, pożądanie a kiedyś głupia myślałam, że staranie się o dzidzię to najszczęśliwszy po za macierzyństwem okres w życiu kobiety!

Gość sasetka1234
moze lepiej zrob badania. chora tarczyca badz torbiele moga przeszkodzic w poczeciu dziecka

do tego on ma na imię Azor :(

czesc to co piszesz to jest jakies nie logiczne staracie sie o dziecko a mówisz o zabezpieczaniu po co sie zabezpieczasz jak chcesz dziecka i dalczego co nie wolno sie kochac kiedy chcesz a z tym wyciekaniem to bez przesady tak to napewno nie zajdziesz jak sie tak ciagle bedziesz stresowac czy trafisz czy nie bez sensu

Gość zdezorientowana909
jej chodzi pewnie o dobra jakosc plemnikow. tak ciagle tez nie mozna sie kochac bo beda slabe