Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizerna22

mój facet jest wygodny - mam tego dosyć

Polecane posty

Gość mizerna22

Jestesmy ze soba prawie 4 lata. Powoli zaczynam się zastanawiać czy on nie jest ze mną z wygody. Zero słowa o dzieciach, ślubie, zaręczynach (z mojej strony również), o wspólnym mieszkaniu - niby u niego pomieszkuje ale kiedy on sie z kims umawia - ja wracam do swojego domu. Jego rodzice mnie uwielbiaja, jego znajomi również. Jestem od niego sporo młodsza. Nasi rodzice sie nie znają, nie znamy swoich dalszych rodzin. I nagle do mnie dotarło, ze jest mu po prostu dobrze. Ze po co mu kobieta w jego wieku, ktora bedzie marudzić ze jej już zegar biologiczny tyka, ze tyle lat razem to wypadałoby się zareczyć, ze slub, ze dzieci, że rodzice muszą się poznać, że trzeba razem zamieszkać, wziać kredyt itp...

Gość mam zły dzień
a za rok, dwa, powie, ze do siebie nie pasujecie... i po pol roku wezmie slub z "ta" jedyna :D

Gość TAROT TYSIĄCE STAŁYCH KLIENTOW
Kochani już na samym allegro jestem ponad rok z wami zyskałam wielu ludzi zaufanie setki stałych klientów setki a nawet tysiące pozytywnych komentarzy..... http://allegro.pl/tarot-najtaniej-uwaga-nowe-zasady-u-mnie-i1780786330.html pozostałe aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=16500872 ZAJMUJE SIĘ TAROTEM w każdej dziedzinie ***UCZUCIA ***FINANSE ***ZDROWIE ***ANALIZA ZWIĄZKU *** ANALIZA DOCELOWA NA ŻYCIE ***WRÓŻBA MIESIĘCZNA ***ANALIZA FINANSOW ***ANALIZA CHARAKTERU ZAWODU PŁEĆ DZIECI NAJWIĘKSZĄ POPULARNOŚCIĄ U MNIE CIESZĄ SIĘ PYTANIA POJEDYŃCZE Z ODPOWIEDZIĄ OBSZERNĄ A TAKŻE WRÓŻBA MIESIĘCZNA ZAPRASZAM DO MNIE O KAŻDEJ PORZE WPROWADZIŁAM NOWE GODZINY OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU OD 12 DO 22 GODZINY OD PIĄTKU DO NIEDZIELI OD 12 DO 24 A NAWET DŁUZEJ KOCHANI WPŁATY DOKONUJECIE MAKSYMALNIE DO 2 DNI !

Gość gosia, małgorzata
Zapytaj go jak widzi waszą wspólną przyszlość... Myślę że coś to Ci pomoze w określeniu jego stosunku do Ciebie:)