Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabel""80

jak mam nie zdradzić męża? no jak????

Polecane posty

Gość izabel""80

Proszę wesprzyjcie mnie żebym nie posunęła się do zdrady. Mam wspaniałego męża ( dobry, uczciwy, kochający mąż i ojciec, z tych co we wszystkim pomagają w domu). Mamy dwuletnia córeczkę, tylko z nią spędzam czas gdyż mąż dużo pracuje, bardzo dużo pracuje....zmusiła go do tego sytuacja w jakiej się znaleźliśmy. Całe nasze oszczędności pochłonęła operacja i rehabilitacja córki ( dawno bylibyśmy już na swoim a tak musimy wynajmować). Na szczęście nie poszło to na marne i wszystko wygląda na to,że chorobę pokonaliśmy:))))) Ale do rzeczy.... Coraz częściej myślę o kimś innym ( nie mam nikogo konkretnego na myśli), chodzi mi tylko o sex bo mąż jest zbyt zmęczony na bzykanko a ja jestem normalną ZDROWĄ kobietą!!!!!!! Szanuję to i rozumiem ale do cholery!!!!!już nie wyrabiam. Przekonajcie mnie, że skok w bok na bzykanko ( pewnie byłoby to regularnie), że nie warto...

Gość to witajjj
-5/10 zgadzam sie "Coraz częściej myślę o kimś innym ( nie mam nikogo konkretnego na myśli), chodzi mi tylko o sex bo mąż jest zbyt zmęczony na bzykanko a ja jestem normalną ZDROWĄ kobietą!!!!!!! Szanuję to i rozumiem ale do cholery!!!!!już nie wyrabiam. Przekonajcie mnie, że skok w bok na bzykanko ( pewnie byłoby to regularnie), że nie warto..." jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahha , moj zejsc ze mnie nie chce

Jak ci brakuje seksu to albo mu to zakomunikuj - i pewnie "stanie na wysokości" - albo kup sobie wibrator. Zdrada niczego nie rozwiąże (no chyba,że małżeństwo) - ty staniesz się rozwiązła.

Gość izabel""80
to nie jest prowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to witajjj
"o sex bo mąż jest zbyt zmęczony na bzykanko a ja jestem normalną ZDROWĄ kobietą" oj oj oj to jest juz duza szansa na to ze ma juz inna na bzykanie :) skoro ciebie nie chce ...

Gość izabel""80
a myślicie, że nie kombinowałam? on po prostu pada na twarz....

Gość izabel""80
nie ma nikogo i tego jestem PEWNA. To już szybciej ja bym sobie kogoś znalazła.

Gość to witajjj
"Coraz częściej myślę o kimś innym ( nie mam nikogo konkretnego na myśli), chodzi mi tylko o sex bo mąż jest zbyt zmęczony na bzykanko a ja jestem normalną ZDROWĄ kobietą!!!!!!! Szanuję to i rozumiem ale do cholery!!!!!już nie wyrabiam. Przekonajcie mnie, że skok w bok na bzykanko ( pewnie byłoby to regularnie), że nie warto..." no idz idz przeciez wiesz ze tego chesz :} :} hi hi hi

Gość izabel""80
Oczekiwałam, że napisze coś konstruktywnego i na temat.

Gość izabel""80
ktoś

Gość KTOś....................
pisze konstruktywnie na temat :)

Gość Andrzej28..
ile masz lat i skąd jesteś? wydupczę cię tak, że przez 3 dni będziesz na kolanach chodzić i jęczeć o więcej. ja 189, przystojny brunet Warszawa

Gość izabel""80
Andrzej.... Jeśli faktycznie posunę się do zdrady to SAMA wybiorę sobie faceta do wybzykania.

Gość izabel&quot80
"ile masz lat i skąd jesteś? wydupczę cię tak, że przez 3 dni będziesz na kolanach chodzić i jęczeć o więcej. ja 189, przystojny brunet Warszawa" ja 62 lata, juz po menopauzie ale zawsze chetna, z dziecmi nie sypiam wiec odpadasz chłopczyku. Suzkam faceta z krwi i kosci a nie jakaś melepete z warszawy :) "wydupczę cię tak, że przez 3 dni będziesz na kolanach chodzić i jęczeć o więcej." bo mi kregosłup uszkodzisz nie trafiajac tam gdzie trzeba? trzeba wiedziec jak sie tego urzywa chłopczyku :)

czekaj,niech zrozumie...facet tyra na ciebie i na uporanie sie z choroba dziecka,a ty jestes na tyle egoistyczna,ze chcesz mu wbic noz w plecy,bo jest tak styrany,ze nie ma sily na sex? szczyt chamstwa! zastanow sie.moze idz do pracy,jak sie troche nalatasz to moze przestanie cie tak dupa swedziec?

Gość to witajj
"Jeśli faktycznie posunę się do zdrady to SAMA wybiorę sobie faceta do wybzykania." oj uwierz mi ze nie ma tak łatwo teraz... predzej uschniesz niz znajdziesz...Andrzej odpada bo mimo ze wysoki brunek z warszawy to BURAK i najwiekszy debil jakiego widziałam i mai8łam okazje czytac :) olej goooooooo

a pewnie ,że skacz na bzykanko :D ostatecznie za życia chłopakom ,a dopiero po śmierci robakom :classic_cool:

Gość to witajj
"czekaj,niech zrozumie...facet tyra na ciebie i na uporanie sie z choroba dziecka,a ty jestes na tyle egoistyczna,ze chcesz mu wbic noz w plecy,bo jest tak styrany,ze nie ma sily na sex? szczyt chamstwa! zastanow sie.moze idz do pracy,jak sie troche nalatasz to moze przestanie cie tak d**a swedziec?" o jej naprawde? a ty to tak na powaznie bierzesz... wspołczuje ze masz takie mniemanie o kobietach

jeszcze dodam- nie dziwota,ze tylu facetow uwaza,ze kobiety to kurwy....jesli facet cale zycie poswieca wam,a ciebie obchodzi tylko swedzacy tylek

Gość lolllkaaaa
witaj ja zostałam zdradzona i wiem jak to boli u mnie było tak samo był ciągle zmęczony a tymczasem był z naszą koleżanką a ja mówiłam każdy zdradzi tylko nie on... poczytaj - to co tam piszą to prawda takie uczucia mną targały i zastanów się czy warto może porozmawiaj z nim i upewnij się że nikogo nie ma nawet emocjonalnie... zdrowy facet nie może żyć bez seksu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4936702

Gość Andrzej28..
izabel, podaj email, wyślę zdjęcie. wtedy będziesz mogła świadomie ocenić. jestem żonaty i z doświadczenia wiem, że napalone mężatki są najlepsze w alkowie.

Gość to witajj
"witaj ja zostałam zdradzona i wiem jak to boli u mnie było tak samo był ciągle zmęczony a tymczasem był z naszą koleżanką a ja mówiłam każdy zdradzi tylko nie on..." ciekawe kiedy mój mi o tym powie ;/

Gość izabel""80
Zepsucie jesteście wszyscy!!!! Miałam nadzieję, że wybijecie mi skok w bok z głowy ( właściwie na to liczyłam)

witaj-ja jestem kobieta...jak poslucham czasem "historii" moich znajomych to wlos sie na glowie jezy...mam tylko jedna przyjaciolke,ktora jest wierna mezowi,reszta nie skomentuje

Gość to witajj
"izabel, podaj email, wyślę zdjęcie. wtedy będziesz mogła świadomie ocenić. jestem żonaty i z doświadczenia wiem, że napalone mężatki są najlepsze w alkowie." za toi tacy jak ty najnudniejsi :)

Gość Andrzej28..
towitaj-i tu byś się mocno zdziwiła.

Gość to witajj
"towitaj-i tu byś się mocno zdziwiła." :)

Gość to witajj
"ja zostałam zdradzona i wiem jak to boli u mnie było tak samo był ciągle zmęczony a tymczasem był z naszą koleżanką a ja mówiłam każdy zdradzi tylko nie on..." ciekawe kiedy mój mi o tym powie ;/" ale znajdzac zycie nigdy sie o tym nie dowiem albo w najmniej oczekwianym momecie ... wiec co mówisz i o czym mówisz ...