Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie nienormalna

Jak poczuć się sexy ?

Polecane posty

Jestem wysoka, szczupła, twarz mam przeciętną,włosy długie, duze, niebieskie oczy, ogólnie podobam się sobie, ale.... zawsze czuje się gorsza od innych. mam ładne ubrania, zawsze starannie je dobieram. w domu super, wychodzę, spotykam inne dziewczyny i czuje się najbrzydsza z nich. mam chłopaka i czuje się przy nim dobrze, wiem, że mu się podobam. ale nie czuje się sexy... jak się tego nauczyć ?

Gość igtam
pooglądaj zdjęcia w necie sexy lasek:)

właśnie pooglądałam i czuje się jeszcze gorzej. nigdy nie będę miała tak pięknych zdjęć, a nawet jeśli bd miała to i tak nikomu ich nie pokarze, bo uznam, że jednak nie sa doskonałe.

Gość niedobrze_mi
A co to znaczy według Ciebie czuć sie sexy?

czuć się pięknie, nawet jeśli fryzura się zepsuje. Jeśli czuje na sobie wzrok męski to odbierać do pozytywnie. smiało patrzeć ludziom w oczy, nie chować się za włosami. Jestem śmiała, ale gdy czuje że wyglądam najgorzej ze wszystkich mam ochote się schować.

Gość igtam
nie wkładaj majtek pod mini :) i już się poczujesz sexy:))

igtam, ale to nie chodzi o to. jak być czuła sie seksy to nawet w jeansach. nie będe chodzić bez majtek.

Gość igtam
nie będziesz chodzić bez majtek bo sie nie czujesz pewna siebie i swojej urody

być może. ale nie chciałabym żeby krążyła o mnie opinia, że chadzam bez majtek do sklepu. po co mi to.

Gość igtam
Jak mi nie wierzysz to zrób eksperyment , idź na imprezę bez majtek i daj do zrozumienia towarzystwu w jakikolwiek sposób ze jesteś bez;) Zobaczysz e faceci oszaleją a laski pękną z zazdrości:) choćbyś miała krzywe nogi kiepski makijaż i figurę:)

ale ja nie chce. jeszcze mnie ktoś zgwałci.

Gość bhamber
A po co ma dawać do zrozumienia? Z majtkami to dobry pomysł. Aczkolwiek autorka odrzucając ten pomysł sama sobie pokazuje, że pewnych spraw nie przeskoczy. Sądzę, że np pończoch też nigdy na sobie nie miała, koronkowe komplety bielizniane to też pewnie abstrakcja. Seksownym się jest, albo nie.

Gość igtam
bhamber- popieram:) ona chciałaby a boi się:)) tak już lecą Cie gwałcić za każdym rogiem czekają ;) heheheh

bhamber, tu cie zadziwie. dla chłopaka ubieram różne wdzianka. np. koronkową bluzekczę bez stanika pod spodem. pończoch owszem nie miałam, ale nie mam oporów. Zresztą co ty porównujesz , chodzenie bez majtek i pokazywnie intymnej części mojego ciała, do pończoch. Przy moim wybranku bez oporów się pokazuje nago. ale nie chce żeby każdy mógł mnie zobaczyć tak, chce zmienić sposób myślenia, a nie ubirania się

Chcesz się poczuć seksy. Może to nie wygląd chodzi tylko o psychikę czy jesteś pewna siebie błyskotliwa i inteligentna? Większość dziewczyn są ładne tylko tego nie widza i same obniżają swoje poczucie w głowie. Chodzenie bez majtek świadczy o dużej pewności siebie;)

Gość Gocha3miasto
jeśli mój królewicz, mówi mi rano, ( myśli że śpię jeszcze), moja piękna, mój aniołek, słoodkości itd :) a ja rano zapuchnięta, potargana:D ja się czuję sexy all the time :) no chyba, że mam okres... to czuje się jak wielki, obleśny wieloryb :) najpierw z samą sobą trzeba się poczuć w pełni komfortowo :)

Gość Gocha3miasto
yhgr: to są plastikowe lale, a plastiki w żadnym nie są sexy. naturalność i pewność siebie= zamierzony efekt

Gość bhamber
Właśnie. Sama przyznajesz, że ubierasz dla chłopaka. A to nie oznacza bycia seksownym. A czy normalnie (dla siebie gdy go nie ma) ubierasz się w seksowne komplety itp. wychodząc do miasta, na zakupy itd? A co do bezmajtkowości to nadal się za tym podpisuje. To jest w pewnym sensie taki test, żeby się poznać, na co ciebie stać. Ps. I nikt nie karze ci nie ubierać majtek do mini. Spodnica może być przecież do kolan. Tu chodzi jak ktos napisał o psychikę.

Gość yhgr
to są plastikowe lale, a plastiki w żadnym nie są sexy. tak myslisz ?? Wiec twoim zdaniem rzaden facet by sie za nimi nie obejrzał ?

Gość igtam
nie nie nie nienormalna "koronkową bluzeczkę bez stanika pod spodem" a wyszłaś tak z nim gdziekolwiek? bez majtek to nie znaczy ze wszyscy wiedza i widza:) jak jesteś w spódnicy to kazdy wie jakie masz majtki???

Gość Gocha3miasto
oczywiście, że obejrzałby się, zapewne każdy, ale co z tego? w sam raz na jeden raz, może dwa, niestety nie w takich dziewczynach, faceci widzą swoje poważne związki.a chyba chodzi o to żeby nie być traktowanym przedmiotowo?

pirat flapjack , wiem, ze jak powiem, żę tak, jestem inteligenta to rzucicie się na mnie. a jak powiem, że nie, to zrzucicie winę na moją wiedze i inteligencje. wiec żadna odpowiedz nie będzie dobra. uważam jednak, ze całkiem nieźle się wypowiadam, mam pojecie o wielu rzeczach dzięki podzielnej uwadze. Jestem kulturalna i dużo się uśmiecham. ubieram się ładnie. ale gdy widzę inne dziewczyny robie się malutka....

Gość bhamber
Ok . Pytanie. Co miałas ubrane ostatnio od stóp do głów (lub teraz) gdy nie byłas w domu. Mam na myśli wyjscie publiczne lub pracę. Nie chodzi mi o strój domowy.

Gość Szymuś
Jedz więcej słoniny.

w tej chwili mam na sobie bluzeczkę białą z jakąś niewielką aplikacją, nie mam na sobie biustonosza. i spodnie do kolan czarne. na wyjscia publiczne z chłopakiem staram się zakładać sukienki lub spódnice i jakąś ładna bluzeczkę. chce żeby był zadowolony z mojego wyglądu. za każdym razem mówi,że pięknie wyglądam.

o matko,wiem co czujesz:)) tyle,że ja nawet przy moim nie czuję się pewnie.w sumie było wiele prób w rodzaju "a teraz kupię sobie wyyyysokie szpilki " bo podobno dodają pewności siebie,heh.słyszałam,że są takie co to wypracowały sobie wysoką samoocenę ale dla mnie są jak yeti...niby jest ale ja go nie widziałam:/