Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie nienormalna

Jak poczuć się sexy ?

Polecane posty

igtam, zakładasz, że nie jestem pewna siebie , nie mam odwagi. i to, że jeśli nie założe majtek poczuje się seksy ? albo, że to doda mi pewności siebie? ja myśle, że to by mnie krępowało i bałabym sie ze ktoś zobaczy ze nie mam bielizny na sobie.

Gość Gocha3miasto
Ty się ubieraj dla siebie a nie dla niego. Mnie kiedyś koleś wciął w kiece i szpile, elegancko i z klasą( nie ubieram się tak, wybieram sportową elegancję i wygodę). ok, wszyscy się na mnie gapili, oglądali itd. on dumny jak paw. Super, ale ja się mega źle czułam w tym, bo nie lubię takich ciuchów, a jak się w czymś źle czuję, to pewnie źle w tym wyglądam. Ubieraj się tak żebyś Ty czuła się dobrze i wygodnie :)

Gość bhamber
I znów pojawia się wątek chłopaka. Jesus. Albo ty chcesz być sexy, albo chcesz być sexy dla niego? Jestes tak ubrana w pracy czy w domu? Jeśli w pracy to brak stanika to już coś, ale raczej sądzę że piszesz z domu, a to już żaden wyczyn wypuścić piersi. A co miałas ubrane ostatnio na wyjście -konkretnie- (ale będąc bez chłopaka?)

zielonooka pieprzniczka, wiec jeśli obie mamy podobną sytuacje, to powiedz, wyszłabyś gdzieś w spódnicy, bez majtek ?

Gość Gocha3miasto
ale się uczepili tych majtek. ten pomysł,to chyba z gimnazjum :) to nie jest wyjście, głupota i tyle

Gocha3miasto, mój chłopak nie wybiera mi garderoby, to jest mój styl. mam ze 3 pary spodni a reszta to kiecki. a bez chłopaka, ostatnio byłam na zakupach miałam na sobie taki kombinezon bez ramiączek (coś na kształt gorsetu) zakończone spodenkami z szerokimi nogawkami sporo przed kolano. wygląda to jak tunika. buciki sandałki na malutkim, 3cm obcasiku. jakieś kolczyki i bransoletka srebrna. a i torebeczka malutka.

Nawet brzydkie kobiety są seksowne to kwestia psychiki. Jeśli jesteś pewna siebie i śmiała będziesz lepiej działać niż super modelka. Mam koleżankę bardzo zakompleksiona i skryta w sobie na spotkanie ze mną za to że na mnie na flugała postanowiła się wystroić założyła czarne rajstopy na to sukienkę krótką ołówkową i obcisłą bluzeczkę szła wyprostowana pewna siebie dobrze ja rozbawiałem cały czas się śmiała ludzie nie mogli wzroku od niej spuścić.

Gość Gocha3miasto
Ty chcesz sexy wyglądać WIZUALNIE w sensie, czy się czuć? bo to wg mnie 2 różne sprawy. Z Twojego opisu, wygląda, że dobry stój. a może weź wrzuć zdjęcie( jak chcesz obetnij głowę) żeby można było zobaczyć Twoją figurę i ewentualnie stój?

bez majtek...ekhm...gdybym widzała w tym jakiś cel lub lekarstwo to być może.tyle,że jestem więcej niż pewna,że efekt byłby dokładnie odwrotny.bycie seksowną nie mieści się w woreczku z doopą na wierzchu ,białymi włosami i jakimkolwiek obnażaniem..w mojej skromnej opinii:))

Gocha3miasto yes yes yes!! ja chce sie czuć seksy!! bo od samego początku mówię, ze ja się ładnie ubieram ładnie, jestem zgrabna czuje na sobie wzrok mężczyzn, wiem, że się oglądają za mną, ale ja czuje że oni nie patrzą pozytywnie. źle się czuje, wydaje mi się że jestem gorsza (mniej seksy od innych) mimo że dobrze wyglądam.

Gość Gocha3miasto
np w moim przypadku( mało się maluję:podkład róż i tusz) zrobienie kociej kreski na górnej powiece i do tego w nieładzie rozpuszczone włosy i ja już się czuję jak tap mandl :) serio :) pomyśl, może potrzebujesz jakiegoś drobiazgu? a nie wielkiej przemiany

zielonooka pieprzniczka właśnie o to chodzi ! chciałabym sie poczuć seksy nawet w jeansach. mimo ze lubie spódnice.

gocha, może masz racje. pomyśle nad tym, może wybiore się na zakupy. kupie sobie pierscionek, czy coś.

Gość Gocha3miasto
nie nie nie nienormalna :) jeśli faceci się na Ciebie patrzą- dlaczego uważasz że w niepozytywny sposób? Jesli nie masz dziury w spodnicy/ rajstopach, rozmazanego tuszu na policzku, czy strongów wystających ze spodni, to podnieś głowę do góry i uśmiechnij się :) to jest sexy!!

nie nie nie nienormalna nosisz złe okulary wszystko widzisz negatywnie. Wrzuć zdjęcie może być bez głowy od razu ci napiszemy jak wyglądasz. Cały czas pisze to samo

Gość Gocha3miasto
pomaluj paznokcie na żywy kolor, doczep do włosów/marynarki pasującego kwiatka :) załóż kolorowy szalik:) cholera, nie wiem:) nie znam się. hehe.ja będą w bojówkach i czarnej bokserce czuję się bardzo dobrze :)

wolałabym nie wstawiać tu zdjęcia. zresztą nie mam zdjęcia konkretnie sylwetki.

Gocha3miasto, mam pomalowane paznokcie, a przy marynarce mam niebieski kwiat :) ale we włosy chyba nie miałabym odwagi sobie go wpiąć.

gocha, haha, zazdroszcze Ci :)

Gość Gocha3miasto
Idź na zakupy jakieś :) zaszalej. Słońce wyszło, może naładuje trochę Cię pozytywnie. Weekend czas start! miłego :) może w poniedziałek zerknę tu jak poszło :)

dziękuje, już się czuje jakoś lepiej :)