Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubie głupoty

Śmiać się czy płakać?

Polecane posty

Gość Nie lubie głupoty
No mnie dziwi smok u 2 latki i jeszcze kolczyki :D innych chyba nie ale macie probelm z tymi butami, najlepiej w drewniakach :D

dla mnie zresztą to jest to samo co podwójne pieluchowanie. męczenie dziecka we wszelakich usztywniaczach, zamiast pozwolić rozwijać się samodzielnie i naturalnie. totalna bzdura która często robi dziecku poprostu krzywde.

Gość ela 33
ingeborga ja nie pislam do ciebie tylko tak ogolnie

Gość Ingeborga z domu Jana
A używacie poduszki dla 2 latki czy 2 letnie dziecko spi na twardym materacu na płasko? z ciekawości pytam

Gość ela 33
campari34 dobrze ze podalas ten artykul

Gość ela 33
my tez uzywamy poduszki

Gość ela234
poduszki to złoooo

Gość zola23444
Śmiać się :) 2 latek i smok wyglada śmiesznie :)

Gość młoda przebojowa matka polka 1
wiosenna mama ma w domu 2 piecyki

Gość ubawiłam sie do łez z tej
a dla mnie dziecko ze smoczkiem wygląda słodko - i tu się różnię od was:P bo ja "zmuszam " swojego 2 latka do smoka:P hehehe a co do poduszki, to powinno spać bez, chyba że samo przyjdzie i sobie weźmie - tak czytałam:)) Natomiast mnie bawi zachowanie mam w piaskownicy, i ich teksty, typu: nie daj zabawek bo to twoje, nie baw sie z tymi dziećmi, bo są gorzej ubrane,itp jak rozumiecie o co mi chodzi - generalnie uczenie własnego dziecka buractwa i samolubstwa:)

Gość hhhhhhmmmmmm
Nigdy się nie spotkałam z takimi tekstami w piaskownicy. Sama podobnie jak autorka przygladam się innym dzieciom, jak jestem z dzieckiemw piaskownicy, bo co mam robić? Czasem rzucę na syna okiem, ale jak grzecznie siedzi i bawi się w piasku, to nie ma potrzeby, aby się w nigo wpatrywać. Ksiązki nie chcę czytać, bo nie potrafię się nad nią skupić, odrywając się co chwilę od tekstu. Oczywiście nigdy nie napisałabym moich przemyśleń na kafe, bo jest tu całe stado bab, których nic nie interesuje, a przez ich dziewiczo nieskazony mózg nie przechodza żadne reflekcja. Dla nich każda obserwacja lub przemyślenie to wścibstwo i muszą głupio skomentować. No, ale nie każdego Bozia obdarzyła inteligencją. :p

ja ostatnio tez na placu zabaw widzialam dziewczynke ok 3 lat maxymalnie miala byla z babcia pampers pila z butelki ze smoczkiem ale szczerze wali mnie to nie mnie to oceniać nie znam sytuacji dziecka a zreszta do jakiegos wieku nie powinno sie porównywac dzieci