Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia-jeszcze-dziewica

Będę się kochać po raz pierwszy :) Błagam o rady

Polecane posty

Ludziska, mam 22 lata i niedługo zamierzam się kochać:) Chcę tego, nie boję się ciąży, jednak za bardzo nie wiem jak się mam a to zabrać :( Bardzo proszę doradźcie mi co robić a czego nie, co mnie może zaskoczyć itd. Jak możecie opiszcie swoje pierwsze razy lub jak ma wyglądać "prawdziwy" stosunek. Wiem, że temat beznadziejny, ale chcę dobrze wypaść :)

Gość Jelcz345
Najpierw pójść do ginekologa i on ci doradzi jakie środki antykoncepcyjne będą właściwe dla ciebie.

Gość yhgr
nie połykaj spermy za pierwszym razem ... Niech chłopak poczuje ze musi cie jeszcze zdobywać , a nie miec wszystko na tacy .

Gość Tajlour
Facet wkłada huja do pipy. Proste.

Ty nie musisz nic robić, to facet wszystko robi łącznie z rozbieraniem Ciebie :D

Gość Goya123
jak to jak?:P a partnera masz doswiadczonego, jezeli tak to on powinien w takim wypadku Cie troche poprowadzic, zbyt wiele sie nie zastanawiaj a bedzie dobrze

nie bój się. Podobno najlepsza pozycja na pierwszy raz to misjonarska więc poduszka pod miednice i powinno być ok. I pamiętaj o by się dobrze podniecić

Gość seksuolożka Bożenka
Będziecie to robić jak zwierzęta . . . samo wyjdzie! To najprostsza z rzeczy!

Planowałam używać prezerwatywy :) Jak to z nią jest? Facet ją sobie zakłada czy ja powinnam? Albo np. w seksie oralnym jako grze wstępnej czekam aż on sie spuści czy nie? Zaraz po stosunku pasuje iść się umyć?

Gość yhgr
w czasie loda uwazaj na zęby i jak złapiesz go za jądra , to nie ściskaj jego moszny

Niestety mam :/ Wiem, że temat jest pozbawiony sensu, ale naprawdę nie mam kogo zapytać o takie rzeczy :/

Gość yhgr
penisa mozesz sciskac mocno , to nie boli .. Jadra mozesz chwycić jak szklanke z wodą , ale nie sciskać , bo będzie krzyczął cienkim głosem jak panienka .

Dziękuję :) A moglibyście mi odpowiedzieć na te pytania które zadałam później?

Autorko, pytałaś o prezerwatywę?!:) Najlepiej Ty mu ją załóż,.. bo facet zostawiony sam na sam z tym problemem, często się guzdrze, tym bardziej, że jest pod baczną obserwacją partnerki, co nie polepsza jego koncentracji. Oczywiście zakładam, że wiesz gdzie i jak się ją zakłada! ...... na wszelki wypadek podpowiem, że nie na głowę partnera, a raczej na głowę jego Franusia, i koniecznie zostaw troche wolnego miejsca na koniuszku gumki.:P

Gdzie to wiem, ale za bardzo nie wiem jak :D

On ma 28 lat i jest bardzo doświadczony... Ale ja też chciałabym mu sprawić przyjemność :) I jak jest z orgazmem? Słyszałam że kobieta ma go nie za każdym razem. Co wtedy? Cały seks na nic?

sex to nie tylko orgazm. To bliskość i poczucie, że dało się przyjemność partnerowi. W seksie trzeba być trochę egoistą.

Gość tjkjkrjtkrehkre
Powodzenia :) Na penwo będzie dobrze ;) W sumie to Ci zazdroszczę, bo mam 20 lat, jestem dziewicą a mam ochotę spróbować ;) Niestety nikogo nie mam a nawet jak kogoś niedługo poznam to nie wskoczę od razu do łóżka... ;)