Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój mały ma 2 lata

Zaraz mój młody dostanie po dupie pierwszy raz

Polecane posty

Gość biciem apetytu mu nie dasz
Popieram, biciem niczego nie załatwisz jesli chodzi o poprawe apetytu, jeszce bardziej bedzie kojarzylo mu sie z biciem jak bedzie wudzial jedzenie, i wtedy dopiero mopzesz go calkowicie zniechecisz , jelsi dziecko bedzie pamietalo ze dostawalo za kazdym razem podczas jedzenie, odradzam stanowczo

Gość rtgrgfgfgfgf
jak najbardziej odradzam bicie dziecka zwlaszcza przy jedzeniu.Ja jak bylam mala mialam maly apetty, moja matka dzien w dzien mnie lala bo nie chcialam jesc, efekt taki ze kiedys poprostu z natuiry nie mialam apettytu a teraz wlasnie przez jej tresure i rekoczyny nabawilam sie jadlowstretu, gdy bylam nastolatka nawet jakie ona pieklo mi urządzala , to wrecz rzygalam na sam widok kanapki czy zupy, wlklasnie to doprowadzilo bicie przy kazdym jedzeniu gdy nie zjadlam do konca lub malo, a dla mnie byly to za duze poprcje.Aytorko ejsli nie chcesz syna okaleczyc., powstrzymaj sie od takich metod.

Gość 0-099
to sie nie zdziw kobieto jak mu strzelisz a on ci sie zrzyga ze strachu jak go potraktowalas :o Noi zamierzasz tak go zmuszac do jedzenia doając dziecku w dpe?zwlaszca choremu?ja pierdziele, niekotre kobiety wogole nie powinny miec stycznosci z dziecmi, nie mówiąc juiż o swoich biol Strzelic mu mozesz gdy łapy w kontakt pcha albo na ulice wybiega, a nie dlatego ze jest niejadkiem, poczytaj jakie skutki przyniesie dawanie mu w dupe podczas kazdego posliku kiedy on non stop nie chce jesc :(

Gość kurnikovaa
ale dziewczyny nie robcie z autorki potwora, za bardzo na powaznie potraktowalyscie ten temat, kobieta sie zdenerwowala, a w zlosci gada sie rozne glupie rzeczy. nigdy nie zdarzylo Wam sie zezloscic i palnac, ze zaraz dziecko oberwie czy krzyknac?a za chwile Wam przechodzilo i nigdy byscie tego nie zrobily...ja autorke rozumiem, bo sama przechodze katusze z niejadkiem, miala prawo sie wkurzyc, na pewno dziecka nie uderzyla jak ochlonela, dobrze, ze napisala na kafeterii i jej przeszlo zamiast uzyc klapsa

Gość D.Bil
a ja przez jakiś czas zmuszałam młodego do próbowania potrawy, bo miał fazę, że prócz jogurtów, owoców i słodyczy nie chciał nic- dosłownie otwierałam buzie i wkładłam na łyżeczce - po jakichś dwóch tygodniach jak odstawiłam to co lubiał i zmuszałam do próbowania normalnego jedzenia załapał , albo raczej doszedł do tego, że nie odpuszczę i teraz w miarę przyzwoicie je i próbuje nowych rzeczy

Gość daj sie nie daj
o 12 zjadł jogurt mały a teraz ucieka przed zupą i się drze : Nie Nie Nie!!! nie rozumie? to wy dzieciom nie dajecie śniadań???????? bo wg mnie dziecko ok 8-9 powinno zjeść (jak wstanie) coś na mleku: płatki, kasze, a nie mandaRYNKI CZY TP ALE MOŻE ZA STARA JESTEM I SIE NIE ZNAM :p