Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona pytam facetów

dlaczego nie wziął ode mnie nr telefonu

Polecane posty

''Pewnie że będzie mogła ale jakie pośmiewisko ją czeka.'' Za duzo sie ''Chlopow'' oczytales :D juz nie te czasy...beda jej zazdroscic i podziwiac po cichu, ze ma odwage robic co chce. Kto wogole przejmowal by sie zasadami drobnomieszczanskich Dulskich :D..Wyluzuj!

Gość szpinakowy
Poza tym jestem babochłopem :D I mam downa :classic_cool:

Gość Iris rucha sie z kim popadnie
i szuka mlodego ogiera ;) Iris ilu cie przelecialo ? :D 50 czy wiecej :D

Iris- ''Pewnie że będzie mogła ale jakie pośmiewisko ją czeka.'' Za duzo sie ''Chlopow'' oczytales juz nie te czasy...beda jej zazdroscic i podziwiac po cichu, ze ma odwage robic co chce.//////////// uffffffff. Bedą ja uważać za wywłokę i kopciucha ci którzy ją wydotykają.

Gość Do iris
Nie masz racji durna babo i widac nie masz pojecia jak mysla faceci..chyba ze wszystko ci jedno czy maja cie za szmate. Pisze ci to stary pryk po40.

Gość autorko nie przejmuj sie
niedorzecznymi ,niemal z kazań ojca rydzyka wzietymi, opiniami egoista i jemu podobnych. smiac mi sie chce, bo za te całowanie omało cie nie zlinczowali. wyniesli to do takich rozmiarów ze juz niemal zostałas zdzirą macajaca sie po kiblach. nie umieja czytac, ich poglady sa rodem ze sredniowiecza gdzie kobiecie Nic nie wolno!! całowałas sie z facetem do którego czułas chemie i co w tym złego? nie poszłas z nim do łózka , nie robiłas mu laski pod stołem. masz 34 lata i masz prawo robic na co masz ochote. jest równouprawienie jakby ktos nie wiedzial! nie masz sie czego wstydzic bo w cąlowaniu sie nie ma nic złego jesli oboje ludzie tego chcą. nie w tym tkwi problem ze sie z nim całowałas. jeden facet straciłby głowe dla ciebie, inny nie. skoro twój stracił szacuenk bo sie z nim całowałas to jest hipokrytą i dla takich osób nie powinno sie miec szacunku. ja sadze ze całowanie nie ma tu nic do rzeczy. a jeli facetowi podoba sie naprawde kobieta to czy pocałuje ja na 1 spotkaniu czy na 5 nie ma nic do rzeczy! problem moze tkaic w twoim wieku bardziej. moze wczesniej nie wiedział dokąłdnie ile masz lat. a 34 lata to kobieta chce juz miec dom, rodzine , stabilizacje. moze sobie to uzmyslowił i stwierdził ze nie jest gotowy na to. moze mu nagadali znajomi - ona dla ciebie za stara i dał sobie spokój. moze tez czeka na twój ruch...czy jestes zainteresowana czy tez tylko 'zabawiłas' sie młodszym. nie ma co gdybac. czekaj na rozwój wydarzen i nie obwiniaj sie za całowanie .

Jest rownouprawnienie, jezeli kobieta ma ochote byc dotykana lub sama dotykac czy calowac ma do tego pelne prawo.

Gość Do iris
Nie dosc ze jestes tepa to widac ze wycieruch z ciebie. Na takie jak wy sie sra i idzie po lepsze. Snijcie dalej.

''...uffffffff. Bedą ja uważać za wywłokę i kopciucha ci którzy ją wydotykają.'' Teraz to juz napewno ''Chopami'' zalecialo.

Iris- Jest rownouprawnienie, jezeli kobieta ma ochote byc dotykana lub sama dotykac czy calowac ma do tego pelne prawo. Ale żyjemy w polandii, a tu takie rzeczy nie uchodzą

Gość szpinakowy
Daj znać jak to wszystko potoczyło się dalej ;)

''...Ale żyjemy w polandii, a tu takie rzeczy nie uchodzą'' Pendzior, dzieki za przypomnienie, ze w Polandii wykazywanie inicjatywy jest powszechnie tepione. ''Czegos bidny bos glupi, czegos glupi bos bidny'' ;)

Egoist, czy ty nie rozumiesz, ze nie z kazdym facetem, ktory dobrze caluje czy piesci w tancu, kobiety chca miec zwiazek? Jego rola polega na sprawianiu kobiecie przyjemnosci i tyle. //////////////// przeciez każda relacja z facetem jest jakąś odmianą tego samego związku. Co to jest związek stały? - to wielkie zakochanie wielka chemia podziw twarzy i ciał, czułosc opiekuńczość pożądanie i sex. czas trwania?:1,5-3,4, lata. Co to jest romans - to wielkie zakochanie wielka chemia podziw twarzy i ciał, czułość opiekuńczość pożądanie i sex. czas trwania?: kilka miesięcy aż do wyjałowienia chemii, i pojawienia się niechęci. Każdy facet ktory dobrze całuje i pieści w tańcu, to facet o odpowiedniej budowie ciała, właściwej symetrii twarzy, odpowiednim spojrzeniu, uśmiechu, i osobowości. ktoś kto kobiecie może zawrócić w głowie. Więc kandydat na stałego partnera. Nie czaję twojej segregacji facetów. Każdy mężczyzna od pocałunków, ma tez być facetem od teatru, spacerów czy rozmów. A przecież to już związek. Każda kobieta która ma romans, w koncu zrywa związek dotychczasowy, i usiłuje przerobić romans, w relację stałą. U facetów jest to samo.

Gość szpinakowy
To jak ROR orencz i reszta feministycznych kurew. :D

Gość szpinakowy
Egoist, To mądre co teraz napisałeś. Iris, Nie do końca sie z Tobą zgadzam z tym rownouprawnieniem. Ja jako kobieta wolę być podrywana przez mężczyznę i pozwolić mu na to lub nie a nie uganiać się za nimi. To fajne uczucie być podrywaną przez tego, który wpadł właśnie w oko. Sprawiać, że traci dla Ciebie głowę, gdy Cię zdobywa i daje to czego pragniesz.

Gość szpinakowy
Przerabiam się na chłopa i stąd męski nick. :classic_cool:

Gość szpinakowy
szpinakowy To jak ROR orencz i reszta feministycznych k**ew. Nie wiem kto taki mądry, ale używając języka z pogranicza rynsztoku pokazujesz swoją klasę drogi kolego.

Gość szpinakowy tez jest jebniety/a
:O

autorko nie przejmuj sie smiac mi sie chce, bo za te całowanie omało cie nie zlinczowali. //////////////////// Wiesz dobrze że tu nie chodzi o całowanie. Całowanie to jeden z elementów sytuacji. Laska dała kolesiowi do zrozumienia ze może iść tak daleko jak chce. co w tym śmiesznego, że panna dała sobie ręce wkładac między nogi obcemu facetowi, az jej "adorator" uznal iż jest łatwym kopciuchem z tendencją do puszczenia się?. Że tylko od jego propozycji zalezy ciag dalszy? śmieszne? -tragiczne

//Każda kobieta która ma romans, w koncu zrywa związek dotychczasowy, i usiłuje przerobić romans, w relację stałą. Mowimy tu o kobietach wolnych, a nie o kobietach w stalych zwiazkach szukajacych romansu. To jest inna kategoria. //Nie czaję twojej segregacji facetów Otoz, kobieta swiadoma, wiedzaca czego chce i jakiego partnera szuka, potrafi odroznic prawie natychmiast typ jedynie do romansu od typu potencjalnego meza ojca jej dzieci. Sa to kobiety, ktore same wybieraja sobie partnerow, a nie sa wybierane. //Każdy mężczyzna od pocałunków, ma tez być facetem od teatru, spacerów czy rozmów. A przecież to już związek. Z kazdym z tych mezczyzn, mozna spedzic cudownie czas, ale to nie znaczy, ze tworzy sie z nimi zwazek.

Gość wszystkie femistki z kafe to
szmaty :D🖐️

Gość Iris to szmacior
.

Gość iris-- ilu cię przeleciało ?
:D:D

//Ja jako kobieta wolę być podrywana przez mężczyznę i pozwolić mu na to lub nie a nie uganiać się za nimi. To fajne uczucie być podrywaną przez tego, który wpadł właśnie w oko. Sprawiać, że traci dla Ciebie głowę, gdy Cię zdobywa i daje to czego pragniesz. Sa kobiety, ktore nie lubia stawiac sie na pozyzji zwierzyny, gdyz same lubia polowas i kontrolowac sytuacje, oczywiscie za nikim sie nieuganiajac :) w tym jest cala sztuka ;)

Gość liris-
daje za pare browcow na dysce...byle mial jak murzyn...:D

zakrecona pytam facetów Iris dzięki. ja nie szukam faceta na siłę, zastanawia mnie tylko fenomen wspólczesnych facetów, jestem po długim zwiazku, wypadłam z rynku i czuję sie jak ufo, wróciłam do jakiejs obcej rzeczywistości, która kieruje się zupełnie innymi prawami.... ////////// a co ci rzeczywistość obecna zawiniła? To ty dalas się wymacać a nie rzeczywistośc wymacala ciebie wbrew twojej woli. Jkaimi prawami kieruje sie teraźniejsość? - nim weszłaś w stały zwiazek pare lat temu, dawanie się obmacywać obcym ładnym facetom, było normą ?.Tylko teraz jest zakazane ?.

Gość liris-
najlepiej kiedy jest 15 lat mlodszy :classic_cool:

Gość szpinakowy
Iris, daj już sobie spokój z dyskusją. Tutaj każdy może sądzić sobie co chce, a zazwyczaj daleko temu do rzeczywistości. Każdy tutaj jest piękny, inteligentny, opanowany i nie robi głupot;) Udanego weekendu życzę :)

Gość ochhh iris ty głuptasku....
Jest na kafe pare takich jak to mówia faceci WYCIERUCHOW i ty się do nich zaliczasz, bzdury tu pleciesz , a potem nie dziwota że taki Kamecha jarek 84 ma was za KURVY , jest tu parę takich szmaciorów. Co za kretynki.