Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona pytam facetów

dlaczego nie wziął ode mnie nr telefonu

Polecane posty

Gość szpinakowy
Sa kobiety, ktore nie lubia stawiac sie na pozyzji zwierzyny, gdyz same lubia polowas i kontrolowac sytuacje, oczywiscie za nikim sie nieuganiajac w tym jest cala sztuka. A kto tu mowi o byciu na pozycji zwierzyny? Czy ja coś takiego napisałam? No właśnie - za nikim się nie uganiające. A Autorka raczej nie stawiła się na pozycji polującej i w tym cały szkopuł.

//A Autorka raczej nie stawiła się na pozycji polującej i w tym cały szkopuł. ...osobowosc samicy alfa, dopiero sie wykluwa ;)

Gość szpinakowy
Oj Iris Iris...:D

Gość iris ma
ryj jak gowno, dlatego musi sama polowac na facetow zamiast na odwrot. 🖐️

Gość o kurwaaaa....
Iris widac potrzebujesz poklasku na kafe ..tylko twoje irinie sa jak sraka na parkiecie , zalosna popluczyno

Gość nick szpinakowy,masz rozdwojen
-ie osobowosci? nastepna/y DOWN :D

Gość Iris nie ma chłopa
;)

Otoz, kobieta swiadoma, wiedzaca czego chce i jakiego partnera szuka, potrafi odroznic prawie natychmiast typ jedynie do romansu od typu potencjalnego meza ojca jej dzieci. //////////////////////////// A faceci to głupawe bydlątka i będą klaskać w łapcie z radości, kiedy dowiedza się że zostali wybrani ze względu: nie na wygląd i twarz, ale ze wzgledu na posiadanie szeregu cech potrzebnych do pełnienia roli ojca?. Dobro, opiekuńczość odpowiedzialość, wyrozumiałość - mamy te cechy gdzieś. Szukajcie ich u księży katolickich Kobieta świadoma była macana spontanicznie przez innych gdzieś tam kiedyś, a teraz nadszedł czas na ciepłe kluchy opiekujące się jej dziećmi ? Puknij się w bańkę. Przejdźmy na pole mężczyzn: 1. Kobieta do romansu 2. Kobieta do pokazania sie w restauracji publicznie 3. Kobieta do długiej miłosci 4. Sekretarka 5. Kandydatka na barmankę 6. Ewentualna matka zawsze ma tą samą postać: http://idolo.pl/moda/kolekcja,obuwia,5,th,avenue,sesja,deichmanna,z,cindy,crawford,ga,1209,3.html

...//potrzebnych do pełnienia roli ojca? Samica Alfa, bedzie szanowac w zyciu tylko jednego mezczyzne, tego, ktorego wybierze na Ojca swoich dzieci, reszta jest tylko zabawka.

Gość doooo Iris
Przestan juz sie osmieszac :O nie rozumiesz jak mysla faceci tepaczko :O Stawam 10/10 ze nie masz teraz stalego faceta :O Kto by cie chcial , nadajesz sie tylko do wyruchania :O🖐️

Gość cscmsamcs;
iris nadajesz sie tylko do wyruchania" i to pewnie tylko jeden raz- tak dla zakpienia. Po tym razie u faceta nastąpi dożywotnie obrzydzenie samico alfa

Gość polki to ku
" bedzie szanowac w zyciu tylko jednego mezczyzne, tego, ktorego wybierze na Ojca swoich dzieci, reszta jest tylko zabawka." Czyli niejdednemu juz popuszczalas szpary w miedzyczasie . :D:D:D:D

Gość dobre dobre dobre
kto ma racje mierzy sie w zwiazku. jak jestes sama to sobie swoja teorie w dupe wsadz.

Gość sral je pies
do FAceci nie lubią łatwych szmat chlopie gdybys zobaczyl kaszaloty z erotyczny to szczena by ci opala z wrazenia nickow ci nie wymienie ale nadwaga p=kilosy po 80 , 75 kg to norma ,do tego stare rury , po rozwodzie.

A czemu iris nie zwracasz uwagi na jeszcze inne zagadnienie?. Na szacunek mężczyzn do ciebie. Skąd wiesz czy ci faceci-zabawki nie będą mieć cię w pogardzie ?. Tzn nie uznają cię za łatwą puszczalska łajzę, podającą się naiwnie, za matrone -alfa. Spójrz na autorkę - to ona ma doła, i to ona czuje się jak zlekceważona opluta, wyzuta ze smaku, wypluta guma do żucia. To nie facet który ją obmacał ma doła tylko ona. Pytanie Iris? - czemu robisz na siłę z tego faceta zabawke w rekach autorki?. Pzreciez to autorka stała sie papierkiem po batoniku wyrzuconym do smietnika ?. Facet nie czuje sie wykorzystany -ma w nosie jej telefon, a to ona o jego telefonie marzy. Wy zawsze chcecie z facetów zrobić zabawki, a potem konczycie jak autorka- czyli ryczycie. Nie znam kobiety ktora by wybierała faceta na zabawkę - każda szuka faceta o najlepszych cechach, a więc kandydata na stałe. To dopiero z czasem wychodzi, co było romansem,(czyli krótkim związkiem), a co związkiem długim.) Nie mozna zaplanować: "to będzie romans a to długoletnia relacja".

Gość sral je pies
Egoist komu ty chcesz to udowodnic , ostatnio byla tu jedna z erotyczny to wyzwali ja od szmat , to sie wielce oburzyla, zapodam link jak znajde.

Egoist, czy ty nie rozumiesz, ze nie z kazdym facetem, ktory dobrze caluje czy piesci w tancu, kobiety chca miec zwiazek? Jego rola polega na sprawianiu kobiecie przyjemnosci i tyle. //////////////// Iris a pzreciez autorka chciała stałego związku z tym kolesiem, i o tym marzyła po cichu. Bo jej sie podobal fizycznie. To że ja wymacal nie znaczy że jest lovelasem. On moze miec cechy stałego idelanego partnera, ale one uaktywnia się tylko przy tej kobiecie która On się zachwyci fizycznie i która zawróci mu w glowie. Autorka mogła byc za mało ładna by przywiązać faceta do siebie na stałe.

Gość sral je pies
widze ze szmata podala posty do kasacji, tak na nia jechali,to tyle.

Gość dobre dobre dobre
egoist ja znam kobiete co wybrala faceta na zabawke i tak go potraktowala.

dobre dobre dobre egoist ja znam kobiete co wybrala faceta na zabawke i tak go potraktowala. ////////////////////// ok ale to musiał być osobnik brzydki i gruby -łajza z kompleksam skoro nie wyczuł jak jest traktowany i jakie dziewczyna ma wobec niego zamiary.

jestem stara ale jara jak iris :D

Gość dobre dobre dobre
takich kobiet jest calkiem duzo

Gość dobre dobre dobre
jak zrobisz tak jak napisalas, ze bylo milo a teraz pa pa to powinno byc dobrze.

lecę zawsze na młodych, ot i co.

Gość dobre dobre dobre
ten poprzedni zwiazek to tez byl mlody?

Autorka mogła byc za mało ładna by przywiązać faceta do siebie na stałe. ///////////// i to jest najgorsze - nie wyczuła że nie jest żadnym obiektem marzeń tylko panną do pomacanka do eksperymentu. A ma 34lata i taki obciach, zero przezorności. A koles się teraz pochwali w srodowisku - "wymacałaem ja mogłem ją zerżnąć". "Ponoć czekala az zadzwonię" "moge ją miec w każdej chwili". I żaden facet do dziewczyny z taka reputacją się juz nie podblizy nawet na macanko. Nikt nie lubi macać wymacanej pzrez innego. I TO WŁASNIE CCHIAŁEM POWIEDZIEĆ: NIE BĘDZIE JUZ ANI MACANKA ANI STALEGO FACETA OJCA DZIECI. W tym miescie w tym środowisku.

Gość dobre dobre dobre
egoist teraz to juz frazesy pierdolisz. a co komu przeszkadza do pomacanka czy kto inny macal.ty prawik jestes?

a co komu przeszkadza do pomacanka czy kto inny macal.ty prawik jestes?////////////////// przeszkadza to że macanie takiej panny nie ejst żadnym sukcesem, żadnym wyczynem, bo byli inni którzy wczesniej ja wymacali. Faceci lubia "macać" te których bali sie dotknac inni.

Gość dobre dobre dobre
no takimi to dopiero mozna sie pochwalic.