Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona pytam facetów

dlaczego nie wziął ode mnie nr telefonu

Polecane posty

//Nie znam kobiety ktora by wybierała faceta na zabawkę - każda szuka faceta o najlepszych cechach, a więc kandydata na stałe. To dopiero z czasem wychodzi, co było romansem,(czyli krótkim związkiem), a co związkiem długim.) Nie mozna zaplanować: "to będzie romans a to długoletnia relacja". Bledne myslenie. To, ze takiej nie znasz, nie znaczy, ze takich kobiet nie ma. Facet - zabawka, to nie jest ladne okreslenie, powiedzmy ktos z kim mamy swietny czas wspaniale sie bawimy, ale ze wzgledu na braki w jego osobowosci nie planujemy z nim zycia. //A czemu iris nie zwracasz uwagi na jeszcze inne zagadnienie?. Na szacunek mężczyzn do ciebie. Zawsze traktowalam mezczyzn dobrze i oni mnie rowniez. Dostajesz dokladnie to co dajesz :)...bez klamstwa i podchodow. Ale ja nie jestem tu dobrym przykladem, gdyz jestem bardziej wyjatkiem, nie zbudujesz na mnie reguly.

Gość dobre dobre dobre
masz meza?

poprzedni też był młodszy.

ale ze wzgledu na braki w jego osobowosci nie planujemy z nim zycia. ////////////// to my mamy tak samo tez napotykamy dziewczyny które posiadaja braki pzrez ktore potajemnie planujemy odejście. Ale nie nazywamy ich zabawkami. Na pierwszy raz to była ta jedyna. Z czasem okazuje sie że ma wady, które nam przeszkadzają i pzrez które musimy odejśc bo do nas nie pasuje. Więc widzisz Iris nie jesteśmy ciemnym bydłem. Postępujemy identycznie.

Gość Kerttwwe
zakrecona pytam facetów poprzedni też był młodszy. dlatego cie porzucił bo byłas dla niego za stara

Gość iris to stara baba z 2 dzieci
po rozwodzie

wiem bo jest teraz z młodszą ode mnie

Gość dobre dobre dobre
i znowu sie zabierasz za mlodszego gdzie logika

//Więc widzisz Iris nie jesteśmy ciemnym bydłem. Postępujemy identycznie. ...alez, ja o tym wiem :)...duzo sie mozna od mezczyzn nauczyc, a jak polaczy sie te wiedze z umiejetnoscia bycia kobieta...to mozna juz cos zadzialac :D

Gość autorka jest opozniona w rozwo
ju jak na 34 latke.

Gość madari
Cześć, Obawiam się tu cokolwiek "wetknąć" swojego bo pewnie słusznie i niesłusznie zostanę ukamienowana...a co tam :) Autorko, Jesli naprawdę jesteś tym kogo w tym momencie pozorujesz, czyli niedostępną, samicę Alfa ;) to nie powinnaś czuć się tak, jak się czujesz w tym momencie. Jeśli jesteś kobietą znającą swoją wartość, to znaj ją do końca. Nie oceniam Cię bo nie wiem co się tam wydarzyło ale teraz przez swoje zachowanie sama robisz z siebie ofiarę i łatwą dziewczynę. Trudno, miałaś ochotę na chwilę zapomnienia i się zapomniałaś. Tylko nie z tym facetem, z którym mogłaś się ewentualnie zapomnieć - na tym etapie znajomości, rzecz jasna. Jak chcesz być tą samicą Alfa - to bądź nią do końca. Przemyśl to co zrobiłaś, pogódź się sytuacją i nie rób tego więcej. Nie pokazuj przed nim zażenowania tą sytuacją, bądź naturalna tak jak przed tym co się wydarzyło tego niezapmnianego wieczoru. Przecież nie masz chyba zamiaru kajać się z tego powodu przez całe życie. A im bardziej będziesz kajać z tego powodu tym gorzej dla Ciebie.

Gość Iris za to jest przeruchana
przez stado chlopow :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kkyku
może brzydko ci z ust pachnie wiec nie chciał cie ponownie pocałować ;-)

Gość Jaroslawe-84
samice alfa :O kurva co za zyeby :O🖐️

Gość dobre dobre dobre
albo kobieta jest niedostepna albo jest samica alfa.

Gość madari
Albo kobieta niedostępna jest albo jest samicą Alfa...myślę, że te 2 rzeczy można doskonale połączyć.

Gość dobre dobre dobre
nie

Gość madari
Nie? Dlaczego wg Ciebie nie?

Gość dobre dobre dobre
nastepny prawik cisnienia nie wytrzymuje

madari, autorka nie pozuje, ani nie stara sie byc samica alfa, to dotyczylo innego watku.

Gość dobre dobre dobre
madari bo samica alfa to samica co sama wybiera. wybiera kogo chce. taki wybrany moze czuc sie wyrozniony. ale skoro wybiera to jest dostepna. a niedostepna to albo pruderyjna albo oziebla albo hipokrytka co sie zgrywa albo blachara co jak najwiecej chce wyhaczyc.jedno wyklucza drugie.

Gość Jaroslawe-84
powiedział stary 50 letni down :O kurffa spadam stąd :O albo szmaty albo stary down po 50 :D🖐️

Gość dobre dobre dobre
jem gówna psa kiedy na mnie sra

Gość fdsfsfs
dobre dobre dobre - tocwel

autorka jest opozniona w rozwo ju jak na 34 latke /////////////////////////// no dosłownie. Ja byłem przekonany że topik zakłada naiwna laska mająca max 21lat. Literacki Poziom budowy zdań - 1 klasa LO. Napisała że ma 34 - szok. 34lata i takie dziecięce myślenie.

Egoist, a ile Ty masz lat? ...wiek Ci sie zatrzymal? juz kilka lat temu miales 31, to teraz 34? moze wiecej...

Gość Kamecha dobrze gadasz
Iris i dobre to kretyni. SAMICA ALFA - ja pierd. zrobcie jeszcze z kobiet babochlopy. Posrancy jebani.

Jeśli jesteś kobietą znającą swoją wartość, to znaj ją do końca. ////////////////// zna swoją wartość i ta wartośc jest bardzo mała. Gdyby była samicą alfa gośc byłby w niej zakochany po uszy. I nie smiałby jej dotknąc nawet

Gość madari
dobre dobre dobre Ale jest dostępna tylko dla tych, dla których chce być dostępna. Dla innych, spoza obszaru jej zainteresowania, nie. Ale to nie jest na takiej zasadzie, że to ona sobie obiera jakiś cel i atakuje. Ona sobie wybiera cel i uwodzi. Nie jest tak? Przepraszam, jeśli coś pomieszałam z wątkami ;)

Gość dobre dobre dobre
jem kupe kamechy :(