Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona pytam facetów

dlaczego nie wziął ode mnie nr telefonu

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre
dostepna dla wybranych to tez dostepna.obiera cel i atakuje a obiera cel i uwodzi to to samo. ma cel i chce ten cel osiagnac. co za roznica jak to nazwiesz. prawiki cinienia nie wytrzymuja. dla nich to za duze napiecie taka samica alfa.jak na takiego trafisz to poloz szlaban na wszystko bo jak popuscisz szpary to sie skonczy jak z autorka. widzisz teraz o co chodzi?

//Ale jest dostępna tylko dla tych, dla których chce być dostępna Dokladnie tak. //Ona sobie wybiera cel i uwodzi. Wlasnie tak.

dobre dobre dobre madari bo samica alfa to samica co sama wybiera. wybiera kogo chce. taki wybrany moze czuc sie wyrozniony. ale skoro wybiera to jest dostepna. ///////////// to każda kobieta sobie wybiera faceta. Jeżeli facet którego wybrała wybierze też ja to wówczas - maja szansę po pokonaniu strachu na rozpoczęcie relacji. Ale nie znaczy to, że jak wybrała faceta to kilka minut później ściąga przed nim majty dla udowodnienia sobie swojej alficzności. Każdy normalny facet-alfa zaproponowałby wówczas jej zakład psychiatryczny. I za taką samice podziękował

//swojej alficzności. Bardzo smiesznie to odmieniles :D...rozbawilo mnie!

Gość dobre dobre dobre
no widzisz. takiego mozesz "wybrac" ale nie wolno ci mu dac bo oni nie chca seksu . chca tylko sprawdzic czy dadza rade cie zeszmacic.

Gość madari
A wiecie, że coś w tym jest? W tym zakochaniu i nietykalności. Ale nie osądzajcie Panowie Autorki topiku tak brutalnie. Nie zasłużyła sobie na takie "baty". Dobrze, nauczy się czegoś - tylko szkoda, że musiała akurat "uczyć" się na facecie, który się jej bardzo spodobał ;)

Gość dobre dobre dobre
to wlasnie tylko na takim co sie podoba moze sie czegos nauczyc. jak by jej sie nie podobal to sama bylaby niedostepna i nie czulaby sie teraz jak szmata.

Gość dsadsa
te irys - samiec alfa to tamten - popatrzył sobie jaka jesteś niby kocica w swojej pustej głowie, bo jakiemuś facetowi odmówisz... :-D zobaczył że ci się podoba -> podkręcił cię -> chwyciłaś haczyk jak głupia -> chwila zabawy dla niego kosztem twojej głupoty -> skończył i zajął się normalnym życiem a ty siedzisz tu i piszesz długie teksty o bóg wie czym żal

Gość madari
No ale kto tu mówi o ściąganiu gaci po 5 minutach by udowodnić swoją "alficzność". Zresztą, samica, samiec Alfa muszą coś udowadniać? Po prostu nimi są...

Gość dobre dobre dobre
jestem gimgównem i zapinam w kakało pedie z kafe

dobre dobre idź już stąd, zamulasz topik.

takiego trafisz to poloz szlaban na wszystko bo jak popuscisz szpary to sie skonczy jak z autorka. widzisz teraz o co chodzi?///// al ty nie jestes samicą alfa. Samica alfa to władza nad mężczyznami, a władze kobiecie daje mocno erotyczny wygląd: takie terminy jak: "popuscisz szpary" duz ci odejmują z alficzności madari Ona sobie wybiera cel i uwodzi.///// nie ma urody - nie ma uwodzenia. Kobieta uwodzi swoim ciałem i naturalnością. I tyle. jezeli facetowi się nie spodoba cielesnie to nici z uwodzenia.

Gość dobre dobre dobre
prawda w oczy kole. ale na drugi raz bedziesz wiedziala czego ci nie wolno. nozki na supel i zgrywac porzadna.moze sie jakis jeszcze zalapie

Iris- Egoist, a ile Ty masz lat? ...wiek Ci sie zatrzymal? juz kilka lat temu miales 31, to teraz 34? moze wiecej... /////////////// Nie miałem w nicku 31 kilka lat temu,(bo sugerujesz jakby to było 5 albo 6 lat wczesniej) tylko akurat rok temu. A ty Iris ile masz lat 17?

dobre dobre dobre prawda w oczy kole. ale na drugi raz bedziesz wiedziala czego ci nie wolno. nozki na supel i zgrywac porzadna.moze sie jakis jeszcze zalapie ///////////////// ale ty jestes pusta krowa dobre dobre. Autorko jasne że nózki na supeł. "Rozłożysz je" wówczas kiedy nadejdzie odpowiedni czas. Kiedy ich "rozłożenie" nie zrobi z cebie idiotki a jedynie utrwali w kims podziw dla ciebie.

dobre wypad już

Gość dobre dobre dobre
innymi slowy - po slubie

Gość madari
dobre dobre ostatni wpis byl poniżej pasa, to znaczy "alficzności", samiec alfa się raczej tak nie odzywa :p Egoiste, Uwodzi ciałem? Tylko? Co po ciele, skoro w głowie pustka. Samica Alfa uwodzi całą sobą. Ale nie robi tego ostentacyjnie.

Gość dobre dobre dobre
zakrecona - ty wypadnij. to moze bedziesz miala szanse ze jakiegos jeszcze znajdziesz. chociaz na macanko. bo ci lata leca i widoki coraz mniejsze.

Gość dobre dobre dobre
mam downa i jestem starym cwelichem po56 :O

Gość madari
dobre dobre Wystarczy na dziś :)

Gość dobre dobre dobre
kamecha zapina mnie analnie co noc. kocham sie wnim skrycie od lat i trzepie fiuta pod jego fote z kafe.

Gość dobre dobre dobre
ja nie pozuje na samca alfa. tak mnie odbierasz + to milo mi. autorka jest szmata bo sama z siebie taka szmate zrobila. i tu popieram egoista. ale nie dlatego ze dawala sie macac.

Gość madari
nie, nie odbieram :) To był taki mały żarcik, no ale nie załapałeś. Szkoda :) Dobranoc Panu :)

Gość dobre dobre dobre
zakrecona i pamietaj , ze nachalna namolna kobieta nawet najaranego goscia ostudzi a to juz wstyd zeby 34 latka o tym nie wiedziala.

Gość dobre dobre dobre
a wulgarne kobiety tym bardziej nie przyciagaja mezczyzn. nawet na macanki.

uwierzcie, że można się całować z kobietą bez "macanka". Miałem taką i do tej pory bardzo ją szanuje.

Gość madari
No pewnie, że można! :) Pocałunek to jedno...no a "macanki" to zupełnie coś innego. Można mieć taki pocałunek, że niejedno "macanko" przy tym blednie.

Gość dobre dobre dobre
madari to naprawde nie jest wazne czy i co i jak szybko. tylko musisz trafic na odpowiedniego faceta. ja widzisz ze gosciu jest taki ze jak dostanie za szybko to zrobi z ciebie szmate to nie popuszczaj. twoja glowa jak to wyczujesz ale jak zle wyczujesz to skonczysz jak autorka.poczytaj sobie jeszcze raz co napisal egoista i ten drugi orange. dokladnie tak bedzie jak na takiego trafisz

Gość madari
dobre dobre, Ale tu nikt już nie chce Twoich rad :) Takie masz pojęcie o kobietach i relacjach damsko-męskich jak ja o fizyce kwantowej. W kółko powtarzasz to samo. Czytasz to co piszesz? Ładnie Ci podziękowaliśmy i powiedzieliśmy Dobranoc :) więc podkul ogonek i grzecznie spać :)