Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona pytam facetów

dlaczego nie wziął ode mnie nr telefonu

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre
pojde wtedy kiedy zechce. popierdolilo ci sie z marzeniami o posiadaniu wlasnego chlopa i wydawaniu mu polecen. najpierw tego chlopa znajdz a potem uwiedz wtedy bedziesz sie madrzyc.

Gość madari
"posiadaniu chłopa"? A to od kiedy się kogoś posiada? Że niby co? Bo nie bardzo rozumiem. Dziwne masz skojarzenia jeśli chodzi o relacje damsko - męskie :)

Gość madari
i to jeszcze posiadanie własnego chłopa :D

Gość dobre dobre dobre
jem kupe

Gość dobre dobre dobre
madari ty niedorobiona samico od siedmiu bolesci.snij dalej.

Gość madari
Egoist, jesteś jeszcze tutaj? Chcialabym Cię o coś zapytać ;)

Gość czy jestes zonaty
i czy szukasz zony

Gość madari =szpinakowaty
:O

Gość madari
Egoist, dziwne masz podejście. Chyba już nie chcę pytać bo i tak mi nie odpowiesz. Wszystkie kobiety traktujesz z góry?

Gość szpinakowy to madari
ales ty durna kobito,pisz pod 1 nickiem :D:D

Ależ oczywiście że ani nie szukam zony w internecie, ani nie jestem żonaty. I nigdy nie zamierzam przyjmować tego "szlachetnego" tytułu, który zamienia każdego faceta w Wojciecha Manna lub Ryszarda Kalisza, i dokłada kolejne 20lat do twarzy. Co to za stereotym że 31letni koleś musi mieć żonę ?. Ja 31letni i ja 25letni - to ciagle ten sam człowiek bez zmian.

Gość Egoiste naruchal w mielnie
;)

Gość madari
Egoist, To do mnie było? Nie odpowiedziałeś na moje pytanie :)

madari Egoist, dziwne masz podejście. ////////////// a czemu dziwne? - chyba normalne? Chyba już nie chcę pytać bo i tak mi nie odpowiesz. ////////// jeżeli ci zalezy odpowiem Ci na wszystko Wszystkie kobiety traktujesz z góry? ///////////// Nie. Jak mogę z góry traktować kobietę która podziwiam, która mi imponuje, która jest moim marzeniem, która jest dla mnie autorytetem ?. Takich nie traktuję z góry. Natomiast tracę cierpliwosć przy tzw "Pannach nieroztropnych" o których opowiadał Chrystus :) . Nie lubie im pobłażać - jestem ostry w słowach wobec nich i ich lenistwa.

Gość madari
Egoist, Ale Ty pieprzysz głupoty, ja ten sam 25 lat i ten sam 31 lat - nie ma się czym chwalić, że przez 6 lat nic nie zmienilo się w Twojej psychice. 25-letni mężczyzna to jeszcze dziecko.

Gość madari
Tylko jednej kobiety nie traktujesz z góry? To też nie jest zbyt zdrowe podejście :)

madari Tylko jednej kobiety nie traktujesz z góry? To też nie jest zbyt zdrowe podejście /////////// spotykam czasami kobiety tego typu które opisalem, więc nie moge traktowac ich z góry bo sa zbyt niesamowite. Ale musza być niesamowite Ja 31letni i ja 25letni - to ciagle ten sam człowiek bez zmian. ///////////////// nie zmieniły się moje upodobania pasje i marzenia. To samo jest pewnie u Ciebie, tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy. Zmieniły sie reakcje emocjonalne na pewne sprawy - i tyle. Nie podoba mi się przecenianie segmentu czasu. Nie podoba mi się pogląd że czas radyklanie cię odmienia. I po 6 latach jestes całkiem kims innym -tzn pudelkiem z inna zawartością - nic z tego. 25-letni mężczyzna to jeszcze dziecko.///////// nie zawsze.

Gość madari
Nie, nie twierdzę, że jest się zupełnie innym człowiekiem niż 6 lat temu, ale podaczas tych 6 lat zdobywasz nowe umiejętności, kształtujesz lub zaniedbujesz te, ktore juz posiadasz. Jest się dojrzalszym, zarowno psychicznie, fizycznie, jak i emocjonalnie. 6 lat dla młodego człowieka to bardzo dużo, to jest 1/5 życia. Do 40 jeszcze dużo się w Twoim życiu zmieni ;) Oceniasz ludzi zbyt pochopnie. Nawet ta Pani, którą podziwiasz w danym momencie może stać się tą Panną Nieroztropną...i co wtedy? A Panna Nieroztropna może być nieroztropną jednorazowo - a w rzeczywistości być mądrą kobietą. Jedna jaskólka wiosny nie czyni :) I czasem jest tak, że emocje są bardzo silne - a od silnych emocji nie jest wcale łatwo uciec, Przepraszam za literówki, padam ze zmęczenia.

madri ok. - zgadzam się. Dobrze wyjaśniłaś swoją myśl. Xym - Miss International? - oj za dużo chyba jest tych organizacji Missowskich. Nie można wyłonić jednej jedynej. ALE laski tak po twarzach spoko. Tylko co po zmyciu podkładu i ukazaniu naturalnej twarzy?

Gość dobre dobre dobre
madari i xymena ile maja lat.

no własnie ile macie lat ?. One tają tę informacje jak sekret państwowy. Ja np zawsze marzyłem by miec 31 lat bo ten wiek wydawał mi sie epicentrum męskości. Mam w rzeczywistości 28, ale udaję że 31.

Gość Egoist
Ja mam 40.

Gość xymena.
ja tez.

Gość znajoma egoiste z kafe
Ja np zawsze marzyłem by miec 31 lat bo ten wiek wydawał mi sie epicentrum męskości. Mam w rzeczywistości 28, ale udaję że 31" egoiste ma 38 :O🖐️

Gość szpinakowy madari
to jedna.

Gość jawiemjawiem
po udanej imprezce i miłym całowanku facet wrócił do codziennych zadań i ma cie w d.pie. proste! gdyby było inaczej stanąłby na głowie, żeby zdobyc twoj nr tel.