Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rukeri

duże penisy powinny być dobrem publicznym

Polecane posty

Gość Rukeri

Duże penisy penisy pow. 20 cm, powinny być dobrem publicznym. Faceci z takimi pałami nie powinni mieć praw do odmawiania do ich uzywania kobietom w potrzebie

Gość w wieku umieralnym
brednie, tak długi penis może spowodować znaczne szkody i sporo bólu.

Gość Rojses
Jak najbardziej jestem za

To mnie zostawcie te mniejsze :D Przy penisie powyzej 18cm zaczynam odczuwac dyskomfort a po dluzszej zabawie mam poobtlukiwana szyjke i to wcale nie jest fajne :/

twoje durne dupsko też powinno być dobrem publicznym , każdy menel i żul powinien mieć prawo zanużyć w nim swój niedomyty , serowaty interes :classic_cool:🖐️

Gość siwy_dym
co masz na mysli " w potrzebie " ? chceszżeby typ pomógł ci zmienić koło w samochodzie, a on pakuje ci w dupe swojego pytona?

Gość siwy_dym
jakos temat ociera sie o dom publiczny...

Gość seksuolożka Basia
Wielki k00tas ma duże jaja, bo nie jest monogamiczny! Wlaściciel nie zawsze zapłodni swoją wybrankę dlatego dużo spermy musi produkować! Z dużymi prąciami faceci są najcęsciej porzucani, a ich kobiety kopulują jak oni o tym nie wiedzą. Udowodnione naukowo. Mają przeciętne partnerki i rodzą im się córki z reguły by poligamię odwrócić - potem syna płodza z reguły. Klasa robotnicza to starsza córka i młodszy syn (facecik płodzi by swoją meskośc udowodnić). Trzech synów i trzy córki to już patologia - najgłupsi tak się płodzili za komuny. Penis ma zapładniać, a nie być duży czy mały (taka jego durna rola). Gorylom nie trzeba dużych jader wcale!

Gość Smutna J
Ja nie miałam ani jednego takiego dużego w sobie. :(

próbuj dalej :D życie jest jak pudełko czekoladek , nigdy nie wiesz jaki kutas Ci się trafi :)