Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xclsmvle

chlopak mnie zawiodl

Polecane posty

Gość xclsmvle

jest mi strasznie smutno.. dzisiaj mam urodziny i chlopak juz od dawna wypytywal co chce dostac itp..a dzis jedyne co zrobil to napisal na gadu sto lat, myslalam ze po pracy wstapi chociaz mi zlozyc czyczenia, cokolwiek ale nic. przykro mi.. nie liczylam na zaden prezent tylko na to ze poswieci mi troche czasu..dla znajomych zawsze jakies niespodzianki wymysla. wiem ze nie ma teraz kasy..gdy byl juz w domu napisal ze on nigdzie nie idzie bo nie ma kasy :(

Gość xclsmvle
tak w ogole to mieszka 10 min ode mnie...eh i siedzi w domu ;/

Gość kkkjjjj
co za frajer,odpłać mu tym samym na urodziny albo święta

Gość xclsmvle
ja bym mu nie potrafila chyba zrobic takiej przykrosci :(

Gość kkkjjjj
nie mozesz tak dawac sobą pomiatac facetowi. badz tez taka dla niego radze ci

Gość xclsmvle
mam sie na niego obrazic za to? jest mi przykro to fakt ale moze w jakis sposob jestem w stanie go zrozumiec..ze moze mu glupio jak nie ma prezentu.. nie wiem pewnie usprawiedliwiam..

Faceci to frajerzy;/;/;/ odpłać mu tym samym, ale zapraszałaś go w ogóle na swoje urodziny?? Może myśli, ze jak Ty byś chciała, to byś go zaprosiła?

Gość hm............................
Kasa kasą,a spędzenie razem czasu razem w ten szczególny dla ciebie dzień to co innego... Nie wszystko można kupić. Można pójść na spacer, powiedzieć wiele miłych rzeczy, przytulić, zaprosić do siebie na fajny film, zrobić popcorn, wypić piwko i być razem. Ile to kosztuje? Milion złotych? Mi też byłoby przykro. Jeżeli dzień jest dla mnie wyjątkowy - dla mojego faceta też powinien być. Prawda?

do xclsmvle ---> tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:* NIE ZAŁAMUJ SIE, JA TEŻ TAKIE SYTUACJE ZALICZYŁAM;/

A zaprosilas go na te urodziny chociaz zeby spedzic razem czas? To chyba nie chodzi tylko o prezent?

Gość xclsmvle
nie , bo w zasadzie nic nie robie z tej okazji.. ale w koncu wprost sie go zapytalam czy moze gdziesmpojdziemy, no to mi odpowiedzial ze on nie ma kasy i nigdzie nie idzie..

Gość xclsmvle
Sssszamanka dziekuje! :)

daj mi do niego numer:))))))))) Już ja z nim pogadam!!!!! Jasne, ze nie chodzi o kasę, ale im jest strasznie głupio jak jej nie mają i wola sie wtedy chować, niż się z nami spotkac....... żal, ale co zrobić......ehhhhhhh taka ich natura

Gość xclsmvle
oczywiscie ze nie chodzi o prezent.. po prostu mialam nadzieje ze chociaz wracajac z pracy zachaczy o mnie i zlozy mi zyczenia, moze da kwiatka.. a tu nic.. on wczesniej cos mowil ze da mi prezent pozniej bo nie bedzie mial kasy...wiec powiedzialm zeby sobie nie zawracal tym glowy.

Gość xclsmvle
przed chwila byl po czesc do komputera..wzial i tylko sie zapytal mczy moze jednak chce isc na spacer. podziekowalam. myslalam ze jak sie jest razem ponad 4 lata to nie krepuje sie tego ze sie nie ma kasy..;/ tymbadziej mi przykro ze ja stawalam w jego urodziny na glowie zeby nie czul sie samotny

możliwe, ze dostaniesz coś w innym czasie, a przedw wszystkim, zę dostaniesz jego zainteresowanie....... o to tylko chodzi..... A może napisz do niego żeby przyszedł, bo to Twoje swięto i chcesz go spędzić razem z nim! Powiedz wprost

Gość xclsmvle
tak jak mowilam..powiedzialam mu wprost to dostalam odpowiedz ze on nigdzie nie idzie bo nie ma kasy, mimo ze nie chodzilo mi o pojscie na kolacje do pubu itp..chcialam tylko z nim spedzic czas.. nie chce sie prosic juz

nie wiem, jak jest między wami, ale napisz do niego i idź na spacer!! ważne, ze jednak zaproponował!!!! Mówię Ci, będziesz potem żałować, a moze być cudownie, bo pomyśl sobie, jak on się czuje też...... musi mu byc strasznie głupio, pewnie czuje sie niemęski bez kasy, mówię Ci idź z nim. Bez sensu, zebyś Ty siedziała sama i on sam, możecie być razem!!

Wow! No niestety faceci tak maja. Dlatego jak wiem ze moj nie ma kast to mu od razu mowie ze niczego nie oczekuje, tylko jego obecnosci. Nie czekam na cud ze sam wpadnie na pomysl odwiedzenia mnie bez prezentu (czasem facetowi trzeba wutlumaczyc prosto, jak krowie :D )

Gość xclsmvle
nie, na gadu go nie ma juz a fon ma prawie zawsze wylaczony daruje sobie..zreszta teraz juz chybanie mialabym ochoty z nim sie spotkac..znajac jego to gotow miec pretensje ze ja sie obrazam, a nie czuc sie niemesko..

Gość xclsmvle
nie, bo wczoraj sie na to umawialismy.