Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczonaniunia

Jakie to prawdopodobieństwo?

Polecane posty

Czy jest jakieś zagrożenie? Uprawiałam dziś seks, tzn można tak powiedzieć, bo on nie mógł we mnie wejść (jestem jeszcze strasznie ciasna). Na początku próbowaliśmy z prezerwatywą, ale mu coś nie wychodziło. I włożył tak penisa (już bez gumki) na jakieś 45 sekund, żeby mnie troszkę "rozepchać". Dalej kontynuowaliśmy stosunek już w gumce. Teraz mma jednak obawy :/ Bo niby ten prejakulat, itp. On mowił że nie ma żadnego zagrożenia, a ja w dodatku byłam po drinku i w sumie było mi wszystko jedno. Mam dni niepłodne. Proszę o wasze zdanie.

Gość twoja maleńka
Jeśli nie było wytrysku spermy podczas tego czasu bez gumy to nie możesz być w ciązy

No nie było. Ale co z tym płynem (prejakulatem), który podobno zawiera śladowe ilości plemników? Często tu na kafeterii pisza o takich przypadkach zachodzenia w ciążę, ale nie jestem pewna czy to prawda. W internecie mogą być różne mity :/

Gość Palmowa
Moze istnieć takie prawdopodobieństwo gdybyś miała dni płodne gdyż nadwet bez wytrysku członek wydziela przeźroczysta substancje w której są również plemniki lecz małe ilości i wiekszość są martwe .. miałam kiedyś podobną sytuacje bardzo sie bałam lecz nic z tego nie wyszło :) nie masz się co schizować :) Jak gumka nie pękła to jest ok