Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna Natasza Najlepsza

Mam w domu bidet!

Polecane posty

Gość Joanna Natasza Najlepsza

Od dzisiaj należę do elity! Zainstalowałam w moim mieszkaniu bidet!!! Tak, tak, prawdziwy bidet!!! Nie wiem, czy będę go używać, bo w sumie potrafię się spokojnie obejść bez takiego gadżetu, ale jara mnie sam fakt, że go mam, podczas gdy większość (tzw. "pospólstwo", "kmiotki") nie wie nawet, co to takiego. W każdym razie mogę spokojnie powiedzieć, że należę już do "middle class". Tym bardziej, że nie mieszkam w bloku z wielkiej płyty, tylko w plombie z 1995 i w moim mieszkaniu żadne pomieszczenie nie jest prostokątne, a więc nie jest sztampowo i nudno. Kudre, bidet!!! Hehehe, mam w domu BIDET!!!!!! :D :D :D

Elity? Moja babcia w domku na wsi miała zawsze bidet, a ty tu o elicie pieprzysz HAHAHA.

Gość ja, jacek, blanka i on
Na początku zapoznaj się ze znaczeniem Klasy Średniej. Moja córka jest w 2 gimnazjum i właśnie to przerabiali na WOS'sie. Może powinnaś się tam wrócić?

Gość ahahahahahdjsggdgjgsd
hahaha brawo, ja mam bided, kibel, wielką wannę, dwie umywalki i prysznic w wielkiej łazience i mogę się rozsiąż wygodnie na swoim bidecie, ty masz jakis maly wypierdek mamuta i salon jak moja lazienka z bidetem!

Gość mgiełka rosy
moje siostrzenice studiują na Viadrinie ekonomie i zarządzanie i maja stypendium po 270 euro

Gość nude by nude
ja nie wiemczy juz sie zaliczam do klasy średniej ale nie chwale się a moja łazienka ma 14metrów mam wanne z hydromasażem ,mam prysznic,muszle ,osobny pisuar i bidet.więc Ty mi nie zaimponujesz.

Gość jestem lekarzem
a ja mam wielką umywalkę długą na 1,2 m z dwiema bateriami ! czy należę do elity ? poza tym jestem lekarzem ale to chyba nie ma znaczenia