Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedajeradyyy

potrzebuję pomocy .

Polecane posty

Gość niedajeradyyy

Piszę do Was, bo jestem już na skraju załamania nerwowego... Mam 15 lat, 169 cm wzrostu i 78 kg. JESTEM GRUBA ;(( i od kilku dni już nie wytrzymuję. nie mogę na siebie patrzeć, przebieram się z 50-razy dziennie, bo we wszystkim wyglądam grubo. Wstydzę się moich grubych nóg i tyłka. Czuję się źle, bardzo źle. Mało jem, czasem aż mama zwraca mi uwagę, a wciąż jestem taka :( to okropne! Aktualnie jestem chora na gronkowca i bolą mnie od tego kości więc nie mam siły ćwiczyć ;// pomyślałam, że doprowadzę się do anoreksji i jak schudnę to wtedy z tego wyjdę.. chciałabym ważyć chociaż 10 kg mniej... nawet mój chłopak zwraca uwagę na to jak wyglądam :( dlatego chciałabym być anorektyczką, wiem, że to choroba, ale wyszłabym z tego.. chociaż nawet jeśli nie to i tak nie mam nic do stracenia.. doradźcie mi jak mam to zrobić? Proszę o pomoc..

Gość fj,gmg nj
e tam, wyluzuj! Obudziłaś się w porę! Będzie Ci łatwo zrzucić... lecam boga- przyjemneodchudzanie.blogspot.com jakos tak...rowadzi go fajna dziewczyna- mie ten blog zmotywował. Zaczelam sie troche odchudzac w czerwcu-dzis jest 7 kg mniej.

Gość ldfgggfd
Na początek odstaw słodycze i zapisz się na jakiś aerobik, czy step, odwiedź też dietetyka może

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczyno puknij sie w głowe i to mocno!!! Gdybys wiedziała czym jest anoreksja to nie wymyślałabys takich głupot. To jest straszna męczarnia, śmiertelna choroba która tak wyniszcza organizm ze przestaje on normalnie funkcjonowac, zanika miesiączka, nie ma jajeczkowania, wyniszczane są pokolei wszystkie narządy i większosc tych zmian jest NIEODWRACALNA!!! Twój chłopak jesli cie kocha to powinien przedewszystkim zatroszczyc sie o twoją psychike i nie dowalac ci jeszcze wiecej zmartwien. Jesli masz problemy ze schudnieciem to powinnas isc do lekarza bo mozesz miec problemy hormonalne albo np niedoczynnosc tarczycy. Własnie wtedy sie tyje i bardzo trudno schudnąć. To sie leczy ale trzeba o tym wiedziec. Idz smiało do lekrza, najpierw moze byc zwykły internista i on cie odpowiednio pokieruje gdzie trzeba i nie mysl o tej strasznej anoreksji. Nie sądze zebys chciała tak wygladac albo czuc sie jak osoby dotkniete ta chorobą. Jest straszna i prowadzi do powolnej śmierci, a jesli komus uda sie z tego wyjsc to zmiany w jakie zaszły w wątrobie, nerkach i wogule wszystkich narządach prowadzą do bardzo poważnych chorób