Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmina18-18.

Ubranie na wesele. Będzie pasowało kolorystycznie?

Polecane posty

Gość Jasmina18-18.

Sukienka, podobna jak z linku kolor ten ciemniejszy niebieski- 5zdj, tylko bez tych ozdób z przodu. prosta tuba do kolan jedynie z przodu kilka małych perełek przy dekolcie. http://moda.allegro.pl/sukienka-z-kokarda-kolor-do-wyboru-r-xxxxxl-i1771591876.html Buty http://moda.allegro.pl/nude-hit-platformy-open-toe-12cm-i1777611001.html Do tego kopertówka nude i duża bransoleta takiego samego koloru. Jestem brunetką, ciemne oczy. Powiedzcie mi czy to będzie pasowało kolorystycznie? połączenie niebieskiego i tego beżu-nude czy nie? wiem że pewnie większosc nawet nie przeczyta opisu tylko od razu oceni sukienke, ale nie o to chodzi. czekam na opinie

Gość Jasmina18-18.
pomyliłam działy

Gość mnie na przyklad...
nie podoba sie polaczenie niebieskiej sukienki i tych bezowych butow wg mnie bardzie by pasowaly czarne buty - oczywiscie na wysokim obcasie no ale to tylko moje zdanie

Gość Jasmina18-18.
kurde bo miałam założyc czarne buty, ale dziś zmieniłam zdanie i kupiłam te beżowe w sumie nie dokladnie taki kolor troche jaśniejsze ecru, bo już mam dosc czarnych dodatkow i chcialam coś rozjasnic

Gość mnie na przyklad...
bo ten bez jest troche dziwny taki podchodzacy w róż gdyby to byl prawdziwy beż to jeszcze by pasowal do tego niebieskiego

Gość mnie na przyklad...
to w koncu te buty maja inny odcien niz te co sa na zdjeciu ?

Gość zgaga20
to jak nie chcesz czarnych butow to moze srebrne? i do tego jakas srebrna bizuteria? np spora srebrna branzoletka. bo buty bezowe to nie wiem, moze i by mogly byc. ale takie wpadajace w roz to raczej nie. chociaz ostatnio na weselach widzialam bardzo duzo dziewczyn w takich cielistych butach albo szarych

Gość dddddd
mnie na prztyklad ... nie znasz sie bardzo fajne poloczenie sukienka nie bardzo w moim stylu bo material mi sie nie podoba ale polaczenie kolorystycczne jak najbardziej! czarny i ciemny niebieski to juz dawno barazowa tandeta

Gość Jasmina18-18.
ale wiesz już nie będę kupowac następnych butów bo dziś kupiłam te cieliste szkoda kasy. wyżej masz linka to tych które kupiłam te wczesniejsze faktycznie wpadają troche w róż

Gość zgaga20
no tak rozumiem. nie bedziesz kupowac dwoch par butow na jedno wesele :) w takim razie trzeba bylo pytac na forum zanim kupilas buty :)

Gość Jasmina18-18.
no własnie ja zawsze zakładałam czarne buty plus czarna torebka do kazdego koloru sukienki a teraz chcialam inaczej. beż teraz modny, tylko zastanawiam się czy odcienie dobiore. myślałam jeszcze żeby dac kwiat we wlosy taki beżowy-ecru ale gdzie ja taki kwiat znajde, choc nie chce przesadzic z dodatkami. bransolete będę miala dużą, kolczyki tylko wkręty, perełki jak mam na sukience, może ten kwiat to za dużo. jak myślicie?

Gość Jasmina18-18.
kolczyki wkręty-perełki*

Gość dddddd
kwiata juz bym nie dawala ! kochana bez pasuje do wszystkiego,! pewnie bedziesz wygladala zajebiscie ! bardzo lubie sukienki tuby! i jeszcze te perelki nie pasuja za bardzo do tego bezu! mozesz zrobic zdjecie w tych butach i sukienece?

Gość mnie na przyklad...
dddddd mnie na prztyklad ... nie znasz sie bardzo fajne poloczenie sukienka nie bardzo w moim stylu bo material mi sie nie podoba ale polaczenie kolorystycczne jak najbardziej! czarny i ciemny niebieski to juz dawno barazowa tandeta znawczyni mody sie znalazła ! wyrazilam tylko swoja opnie - zreszta kazdy ma inny gust mnie sie nie podoba takie zestawienie - mam do tego prawo tobie sie podoba - niekoniecznie musisz sie znac

Gość Jasmina18-18.
nie mam jeszcze tych butów, dziś dopiero zamówiłam, dlatego własnie pytam bo nie potrafie sobie wyobrazic jak to będzie wyglądało tak bez przymiarki

Gość Jasmina18-18.
a perełki są na sukience więc dam też takie kolczyki malutkie i bransoletka też z pereł duża ecru. no nie wiem jak buty przyjdą to musze to wszystko przymierzyc i zobacze, dzięki za rady