Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic???

narzeczony nas olewa , ma kochanke jak to załatwic

Polecane posty

Gość co robic???

nie moge w obecnej sytułacji od niego odejsc, z czysto materialnych pobudek - nie mam za co sie utrzymnac , on ma kochanke , poza praca jest tylko ona , mnie i dziecka nie zauwaza. Corka ma 5 lat i brakuje jej ojca - do niedawna go tłumaczyłam , ale kiedy dowiedzial sie o kochance to az zawrzałó qwe mnie ze nawet w urodziny jej nie moze sie opamietac , ze dziecko go tylko widzi jak spi, ja znam prawde, ona teskni , chce taty . Nadal udawaac ze tata zapracowany i to nie jej wina czy powiedziec prawde ze tatus ma nowa pania?? i tak i tak nie bede z nim to kwestia czasu.. ale chodzi mi o 5 letnia corke czy wmawiac jej o zajebistosci tatusia czy powiedziec prawde , bo ilez go mozxna tłumaczyc??????????

Gość maksymilian kolbe
pochłonie go piekło:)

Gość co robic???
?????????????????????

Pewnie, że powiedz. Tylko nie coś w stylu, że Tatuś już WAS nie kocha. Powiedz tak, żeby mała zrozumiała, ale też nie była nastawiona negatywnie do ojca.

Chociaz w sumie takiemu kootasowi przydałoby się, żeby córka się od niego odwróciła, może by skurviel oprzytomniał. :O Ale wtedy też odbije się to na niej. ;)

Gość jesteście przewrażliwione
Po co go tłumaczysz? Gdyby facet musiał ponosić konsekwencje swoich czynów, sto razy by się zastanowił przed popełnieniem głupoty. A tak to może bezkarnie się zabawiać z kochanką, rodzina wciąż go ubóstwia, a cały ciężar jego winy masz na barkach Ty!

Gość ddfdfssdfdfdfdf
po co zaczynalas od dupy strony? to nawet niejest twoj mąż a okreslenie narzeczony sie juz dawno zeszmacilo i tak naprawde nic nie znaczy.