Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Batmanem !!!!

Jestem Batmanem !!!!

Polecane posty

Jestem Batmanem Chcialem podzielic sie z wami moimi przezyciami. Otoz ostatnio wracajac do domu po melanzu (opijalismy rewolucje chinsko-ekwadorska), natrafilem na wscielkiego nietoperza, ktory mnie ugryzl i wyssal krew. Dwa dni pozniej okazalo sie, ze jestem nietoperzem. Nazwalem siebie Batman. Teraz doznaje dziwnych retrospekcji, przypominaja mi sie czasy, jak to w '64 chodzilismy z Napoleonem i Sokratesem na ryby. Wszystko byloby git, gdyby nie fakt, ze jak widze slonce, to spierralam (taki odruch nietoperza). Wczoraj jednak okazalo sie, ze moim nietoperzo-strworca byl stary Ewy Farnej, ktory przemienil sie w nietoperza dla rekreacji. Moze myslicie, ze to zabawne, ale powiadam wam - nie jest. Mam teraz zamiar walczyc z przestepczoscia, jednak nie umiem za bardzo walczyc poza nakurrwianiem skrzydlami na prawo i lewo. Wie ktos, gdzie moge kupic bron?

Gość joźinzbazin
gdxie kupiłeś ten koks co brałeś bo niezły jest :classic_cool:

Gość dr. Alina Luft-Putz
Ja sem netoperek!

to nie śmieszne. Napierdałam skrzydłami całe noce. Lewe, prawe, lewe , prawe... ciężko jest utzymać równowagę jak zderzasz się z gołębiem albo gon Cię jastrząb

Gość a ja jestem spiedermanem
właśnie złapałam muchę! A może spiderwomen?

niby jestem nietoperzem ale kutasa mam małego jak mucha..