Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No to sruuu

Jestem brzydka :(?

Polecane posty

Gość No to sruuu

Hej mam 15 lat jestem blondynką o niebieskich oczach rodzina często mówi mi że jestem ładna ale ja im nie wierze mój tata w młodości był przystojny a mama ładna strasznie podobna do babci moja siostra jest też ładna ale całkiem nie podobna do mnie jest szatynką i ma niebieskie oczy a ja jak patrze w lustro widze kompletnego odrzutka siostra często mi mówi że jestem brzydka itp i od tego odechciewa mi się patrzeć w lustro nawet czytałam artykuł o genach i pisało że jeżeli ojciec jest przystojny to córka też będzie ładna w przypatku mojej siostry się udało ale w moim nie bardzo im wyszło często myśle że jestem jakimś odrzutkiem siostra mi często dokucza :( tylko nie chce żeby rodzina mnie okłamywała i wgl tylko co ja mam im powiedzieć? Co mam zrobić żeby siostra mi nie dokuczała ? Żebym się lepiej poczuła?

Gość piekno to pojecie względne
pozatym siostra nie ma prawa tak cie oceniac czy osądzac. A ona kim niby jest??? miss swiata??? Jak nastepnym razem ci dokuczy to powiedz jej ze moze i jest ładniejsza od ciebie ale za to ty jestes madrzejsza!!! Piekno przemija a rozum nie. Głupota zostanie jej na całe zycie a jest głupia skoro sprawia taka przykrosc własnej siostrze. Jak tak mozna?! Pozatym ty sie dopiero rozwijasz, odpowiednia fryzura, makijarz potrafią wiele zdziałac. Głowa do góry