Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsza ciazaaaaa

BOLE W PODBRZUSZU- 14 TC.Prosze o odp.

Polecane posty

Gość pierwsza ciazaaaaa

Jestem w 14 tc, od 3 dni odczuwam bole w podbrzuszu jak na miesiaczke,mam wtedy takie czucie jakym zaraz miala dostac okresu. Bole nie sa czeste ani silne. Czasem odczuwam tez kłucia w roznych miejscach podbrzusza,te sa nieco siliniejsze,ale krotkotrwale. Jak podejrzewalam,ze jestem w ciazy,ale jeszcze czekalam na okres to tez mialam wlasnie takie bole i trwaly one gdzies do 9 tc. Wtedy lekarz powiedzial,ze niby wszystko ok,ale jednak takie bole moga byc czyms normalnym,ale tez moga swiadczyc,ze cos jest nie tk wiec przepisal mi luteine,bole ustaly w 9 tc.Teraz znow sie powtarzaja,ale nie sa tak czeste jak wtedy.Wizyty mam co 2 tyg, wszystko do tej pory przebiegalo prawidlowo. Teraz we wt mam wizyte,wiec nie dzwonilam do lekarza w sprawie tych boli. Czy ktoras z Was miala podobie i nie oznaczalo to nic zlego?

Gość pierwsza ciazaaaaa
Naprawde nikt nie odpowie?

Gość moj sie urodzil 28 marca
Ja mialam Tak samo ,prawie do 7 miesiaca ciazy jak brzuch juz Tak nie rosna to przestalo bolec.miesnie sie rozciagaja Jak brzuch rosnie i dlatego Tak jest.ja przed ciaza 3 lata chodzilam na Fitness Po 10 godzin tygodniowo i mialm b. Mocne i twarde miesnie i Jak brzuch mi rosl to mnie strasznie bolalo :/

Gość cyki cyki
Ja zaczęłam 15 tc i mam tak samo. Też biorę luteinę. No widać tak musi być, bo poronienie (tfu tfu) wykluczam. U gina byłam kilka dni temu: wszystko z dzieckiem ok, rośnie jak szalone ;)

nie powinnas sie niczym martwic, ja mam takie bole od poczatku ciazy, nawet teraz czasem sie zdarzaja, chcoiaz nie biore ani nie bralam luteiny, jak pisze kolezanka wyzej takie bole sa najprawdopodobniej spowodowane rozciagajacymi sie wiazadlami i miesniami.