Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6655g65

do mam

Polecane posty

Gość 6655g65

witsm jestem w 4 miesiacu ciazy. lekarz mowi ze dzidzius rozwija sie swietnie bo jest bardzo duzy nawet o 2 cm od przecietnej. chcialabym wiedziec czy jesli np dziecko bylo by chore to juz by widział? czy przy zwyklym usg moze mi powiedziec ze dziecko jest chore np ze ma downa? czy musze jechac na specjalnistyczne badania? czy zwykle usg wystarczają gdy jest wszytsko dobrze i wyniki mam ok

Gość daj sie nie daj
żeby wykryć wady płodu potrzebne sa specjalistyczne badania. zwykłe usg może nie wyłąpać, choć czasami coś sie udaje

Gość 6655g65
a w ktorym miesiacu powinnam najlepiej jechac na jakies specjalistyczne badania usg takie jakies 3d czy jak to sie tam nazywa

Gość daj sie nie daj
tego nie wiem, ale lekarz prowadzący ci to zleci:) powiedz na najbliższej wizycie o swoich podejrzeniach i obawach - on najlepiej zna ciebie i przebieg ciąży

Gość a oni...
nie mialas genetycznego usg?nie mialas badanej przeziernosci? przeciez to standard:O

Gość cyki cyki
Ja jestem w 15 tc, miałam kilka dni temu usg (14t3d) "normalne" i trójwymiarowe. Dzieciak zdrowy, wszystko widać jak talala. Widoki niezapomniane :)