Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michela2

moj facet to egoista

Polecane posty

Witam,mam problem z moim facetem otóż jest okropnym egoista. Zafundował mi w tym tygodniu niezła karuzele. Przez głupi zbieg okoliczności przeczytałam jego wiadomość do kobiety,padały tam czułe słówka typu KOTKU,stokrotko moja nie wierzyłam własnym oczom w to czytam. Oczywiście porozmawiałam z nim o tym i usłyszałam że to nic nie znaczy,że poznał ja dawno temu w internecie i w zasadzie nie kontaktuje sie z nia,to co napisał to tylko forma grzecznościowa żeby było jej miło.Jesteśmy razem już długi czas,mieszkamy razem a on pisze do niej że kupił mieszkanie,że mieszka sobie sam i jest szczęśliwy. Moja reakcja była naprawde spokojna,próbowałam zrozumieć dlaczego tak napisał,pytałam dlaczego itp.Jego reakcja była pokazem agresji,krzyczał żebym dala mu spokój bo tak naprawde nic nie zrobił. Czuje się okropnie upokorzona,jest mi bardzo źle,na dodatek on się nie odzywa,obraza pańska. Pomóżcie mi,co mam z tym zrobić,jak dalej żyć????

Gość tralalalla
olac gnoja sciemnia jak nic ja swojego tez oleje

Gość KarmeLova123
Nie tylko Twój facet to egoista.... :) a znając życie to dopiero początek jego możliwości wiec lepiej oszczędzić sobie porblemów poki czas i kopnąc go w dupe

skoro wybuchł to znaczy , że trafiłaś w sedno...w sumie to może koleżankę przelecieć , jako formę grzecznościową , żeby było jej miło 💤

Gość belerofront..
no właśnie, to zdrada nie egoizm, kopnij go w dupę i nawet się nie zastanawiaj, bo nie ma nad czym a raczej nad kim

Gość rin tin tin tin
tak tak twój facet to egoista :O sprawdź co to oznacza w słowniku a potem pisz