Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna212020202020

spuszczanie na twarz

Polecane posty

Powiem Ci jak facet. Kiedy dziewczyna godzi się, aby facet skończył na jest twarzy wcane nie staje się w jego oczach dziwką. Kiedy dziewczyna w czasie "orala" "tryska" mie w twarz nie czuję się jak dziwka, tylko dumny jestem, że zrobiłem jej dobrze...Jeśli Tobie to nie przeszkadza, to nie masz się czym martwić

Gość kamilla1005
ja bym w życiu na coś takiego nie pozwoliła... ciekawe jaka bedzie jego kolejna fantazja...

Gość Anka KafeteriAnka
A ja mimo wszystko uważam, że seks uprawiałaś i wydaje mi się to oczywiste. Ale zakochani inaczej postrzegają świat, więc Jej darujmy :) A w woli ścisłości - informowanie o swoim dziewictwie z punktu widzenia czysto anatomicznego bez uwzględniania i wspominania innych punktów widzenia JEST hipokryzją wg mnie.

Gdybym zaproponował spust na twarz mojej kobiecie urządziłaby mi w domu rozpierdolnik :P Pogratulować :)

Gość PODOLSKY
No trochę poniżenie partnerki - ja swojej dziewczynie bym w życiu nie zaproponował spuszczenia na twarz... Od tego są prostytutki :)

"to sprawa indywidualna własnego sumienia czy ktos ma sie za dziewice czy nie" -> :P

Gość vddgfdgdfgf
no niezle - z tego co sie zorientowalem, to krotka znajomosc luzna i... spust na twarz... no no no... odwazna dziewczyna obym tylko nie trafil na taka zone, bo z tego co widze, cala masa takich suczek

Gość Helgaaaa
... a ja jestem dziewicą bo mi nikt do nosa nie włożył :P

Gość anitaaaaaa
ile macie lat?

Gość Bindziiii
Dzis musze moja zone przepytac, bo bralem ja jako dziewice, ale moze jest po takich przejsciach jak autorka... Bym od razu wydziedziczyl. IDZ PAN W HUJ Z TAKIMI DZIEWICAMI!

Gość Bindziiii
Dla mnie logiczne, że tylko dziewice nie uprawiały seksu, ale może coś z moją wiedzą nie tak.

Gość Bindziiii
Czym jest oral, jeśli nie seksem - odpowiedz jeśli możesz.

Uśmiałem się do łez. Przedni topik! Rozmowa sprzed sekundy: - Co byś powiedziała gdybym Ci trysnął w łóżku na twarz? - W oko sobie tryśnij baranie I jako bonus spojrzenie które zabiłoby żółwia :P Jednak moja królowa nie preferuje spermowych maseczek :P

Gość Anka KafeteriAnka
Faktem jest, że oczekiwania społeczne od mężczyzn są większe niż od kobiet... Tego nie zmienisz.

Gość Anka KafeteriAnka
Przepraszam - odwrotnie - od kobiet się więcej oczekuje w tej kwestii - w pewnym sensie wynika to z anatomii...

Gość Bindziiii
Według Ciebie droga autorko dziewictwo traci się jedynie podczas seksu klasycznego. Swoją drogą ciekaw jestem po ile macie lat skoro za takie zabawy się zabieracie. Sądząc po sposobie wypowiedzi i myleniu pojęć chyba nie za wiele. Otóż podczas seksu klasycznego traci się błonę dziewiczą, nie dziewictwo - ale aby to zrozumieć musisz trochę poczytać.

Gość Bindziiii
wikipedii nigdy za wiarygodne źródło informacji nie uważałem, aczkolwiek pokusiłem się o sprawdzenie co o dziewictwie mówi ta oto wyrocznia wikipedia. Otóż: "Ponadto utożsamianie dziewictwa z faktem istnienia błony dziewiczej jest mylne w przypadku uprawiania seksu analnego lub bez penetracji "

Gość Bindziiii
ciągle pytam się o wiek, bo tak mi się ostało z młodości, mój amant chciał się wreszcie dobrać do mojego kakaowego oka, a nie pójść prosto z łóżka pod celę, obczytane mam wszystko w tym temacie, zatem dzielę się tą umiejętnością wszem i wobec

Jak to dobrze, że zaraz zaczyna się rok szkolny, Anna będzie mogła podciągnąć się w ortografii. :classic_cool:

Gość Jagodka99
Dziewica po oralce... No tak... można w każdą dziurkę, byle nie w cipkę i będę dziewicą... jupiiii

Ja się na twarz spuszczam, w sumie to nic takiego... Niby czemu miałby być to dla niego problem?

Gość anetka2207
Androgej ! No wreszcie się ujawniłeś tutaj na dobre ! Mówisz, że spuszczasz się na twarz I niby dlaczego miałby być to dla NIEGO problem ? Ahahahaha a odwrotnie podobno też bardzo lubisz ? Poczuć tą młodzieńczą spermę na swojej podstarzałej mordzie !

Jak postrzega? Pewnikiem jako osoba z którą można mieć zajebisty seks. 🖐️