Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pechowiec ze slaska

Jestem bezradny. Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Pechowiec ze slaska

Witam wszystkich, Przejdę od razu do rzeczy, a mianowicie. Byłem dziś u dziewczyny i postanowiliśmy uprawiać seks analny więc nie było by problemu. Najgorsze jest to że gdy się wypieła nie chcący wsadziłem penisa do jej pochwy po czym wyciągnąłem po 3-4 sekundach po tym jak mi powiedziała że nie trafiłem. Nie wsadziłem go całego. Końcówka penisa była wilgotna więc było na nim trochę spermy. Poszła umyć macicę po jakiś 3 minutach (używała też kremu do higieny intymnej). Pomyślałem że umyła nie dokładnie w środku i od razu jeszcze na wszelki wypadek wypłukałem całą macicę. Odkręciłem prysznic, wsadziłem samą rurkę do końca i puściłem wodę żeby wszystko ze środka wypłukać. Nie wiem czy to pomogło. Wiem że powinniśmy mieć zabezpieczenie ale wiecie... niby w tyłek nic się nie stanie a tu taki błąd. Bardzo się boję. Proszę o pomoc

"Poszła umyć macicę po jakiś 3 minutach (używała też kremu do higieny intymnej). Pomyślałem że umyła nie dokładnie w środku i od razu jeszcze na wszelki wypadek wypłukałem całą macicę." Zanim wsadzisz chuja GDZIEKOLWIEK poczytaj o anatomii kobiety. :o 🖐️

Gość Pechowiec ze slaska
Wiem że jestem głupi. Chciałem się dowiedzieć czy mam się bać a ty mnie jeszcze bardziej dołujesz. Nie wsadziłem do końca a umyliśmy i wypłukaliśmy dokładnie. Proszę bo mi cholernie się boję. Jestem nie doświadczony. To moja pierwsza w zyciu

Gość Pechowiec ze slaska
jeśli to komu kolwiek pomoże to moja dziewczyna okresu dostała 12 sierpnia a teraz jest 27 czyli 15 dni po rozpoczęciu okresu. A jajeczkowanie zaczyna około 29 sierpnia. Błagam was wszystkich. To dla mnie bardzo ważne!

moim zdaniem nic z tego nie bedzie, w sensie ciąży także luz a przy seksie analnym też trzeba używac prezerwatywy bo w odbycie są różne bakterie i kontakt z nimi może byc niezdrowy

Gość Pechowiec ze slaska
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłeś(aś). Kamień spadł mi z serca. Pozdrawiam gorąco :)

Gość czerwona malva
Poszła umyć macicę :D wyjęł ją i umyła? opowiedz mi o tym.

Gość kamilla1005
nie ma mowy o ciązy, musiałbyś włożyć całego i potrzymać z minutę żeby coś z tego może było hahah

Gość Ciekawska0194
Po pierwsze : wypłukanie POCHWY nic nie daje. Po drugie : wilgoć na członku to preejakulat, który nie zawiera "sprawnych" plemników o ile w ciągu kilku godzin przed jego pojawieniem się nie było wytrysku. Po trzecie : jeżeli ma regularne okresy (co 28 - 30 dni) to jej jajeczkowanie jest w terminie 24.08 - 1.09. Brak doświadczenia to nie wymówka, mało stron w internecie, żeby chociaż przeczytać "jak to działa"? Na biologię się nie chodzi? Zero odpowiedzialności, a potem płaczą i kupują Arthrotec ;/

ajtam sie śmiejecie, jak tu dorosłe kobiety piszą, które o dziecko sie chcą starać a nawet długości cykli sobie nie umieją policzyć, to skąd jakiś małolat ma wiedzieć gdzie macica a gdzie pochwa XD

Gość Ciekawska0194
Moniak - ja się też zaliczam do kategorii "małoletni", ale no bez przesady - różnicy między pochwą a macicą uczą w podstawówce...

jak widać świetnie po tym forum to 90% osób na biologii śpi :) odkąd tu doradzam, to może ze 3 ogarnięte panny spotkałam, a reszta w nosie ma wszystko tylko tabletkami sie potrafią faszerować bez czytania ulotki rzecz jasna

Gość Ciekawska0194
I co 2 w ciąży, a co 3 kupuje Arthrotec ;/

Gość Pechowiec ze slaska
Jestem małolatem. Mam dopiero 17 lat a biologię miałem rok temu bo ten rok nie mięliśmy ale trafnie to ujęłaś moniak, spałem na biologii. Co do czerwona malva: Nie dosłownie tak jak sobie to wyobrażasz :) Do Ciekawska0194: Ona ma jakies dziwne te okresy (co 35-40 dni) nie wiem czemu. A co do mojego ostatniego wytrysku to minęło od niego ponad 20 godzin (oczywiście jeśli mówic o momencie "wpadki")

Gość dfadfafadf
Hahaha poszła umyć macicę, leżę....

Gość Ciekawska0194
Może trzeba było pomyśleć wcześniej i dupsko ruszyć do ginekologa skoro miała problemy z okresami?!

Podejrzewam, że ona nie ma jeszcze 18 lat, więc akurat w jej wieku nieregularne cykle to nic szczególnego.

Gość Pechowiec ze slaska
Ona ma 16 lat a ja 17 a co do Ciekawska0194 to ja jestem kompletnie zielony w tych sprawach i dowiedziałem się dopiero o tym przed wczoraj. Gdybym to wiedział wcześniej to i tak nie wiedział bym że to zły znak bo się nie znam na tym :)

Gość o matko!
Jak dokladnie wymyla 2 razy macice to luz...ciazy nie bedzie :) Jak ty w ogole ta biologie zaliczyles?????? masakra jakas

Gość Pechowiec ze slaska
Sam nie wiem :) Ściągi się robiło :D