Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W MESKIM SWIECIE ZAGUBIONA

NIEodgadniona plec przeciwna

Polecane posty

Jestem kobieta dosc dobrze wyksztalcona, atrakcyjna i zasadniczo raczej lubiana. Nie mam jednak za grosz szczescia do mezczyzn tzn.rozwod i dwa kolejne nieudane zwiazki, obecnie romans bez perspektyw na happy end.Nie moge oprzec sie wrazeniu, ze nie rozumiem postawy plci przeciwnej. W moim zyciu jest pewien X ktorego zachowanie jest dla mnie zagadka. W jednym momencie potrafi pokonac gory i doliny aby sie ze mna zobaczyc a potem pol roku ciszy.Nastepnie podczas rozmowy telefonicznej sugeruje ze moge liczyc na wspolna starosc a potem znow kilka miesiecy jak kamien w wode. Co o tym myslec? Panie, Panowie?

raczej stwiedzam fakty

Nie powinno się siebie samego oceniać pod tymi względami. Co do tego kolesia, to ma wahania hormonów.

WITAM DOKTORA ENDOKRYNOLOGA SZYNAMONA ,)

Gość gfgfghgfh
a ten pan x to ten niby romans bez perspektyw na happy end czy jeszcze ktoś inny Sami widzisz że nie stronisz od męskiego towarzystwa nie udany związek leczysz innym związkiem a czasem po prostu warto usiąsc na dupie i poczekać

tak facio ma wahania emocjonalne i niestety kobiety czesto sie w takich zakochują : ) bo raz prosi na kolanach a jak juz ma to olewa : )

moze...

Sam jestem facetem, a że dobrze się znam to mogę Ci powiedzieć, ze po tym jak go opisałaś widzę w nim podobieństwo. :classic_cool:

co robisz pozna noca na portalu kobiecym ?

Gość asdrftgyhujiwsedfrtg
z tego co napisalas wygladasz na intelgentna wiec jak nie rozumiesz to po prostu nie chcesz zrozumiec z powodow emojcjolanych i wiary w bajki faceci sa prosci chca wsadzic penisa w dziure i uzyc jak bardzo chca to pierdola o milosci i malzenstwie jak nie tak bardzo to po prostu sie nie staraja jak bardzo chca zalezy od tego jak szybko i jak twardo staje im penis w obecnosci obiektu http://www.youtube.com/watch?v=LwBxb-sl1xc

Gość asdrftgyhujiwsedfrtg
niestety nas ucza wiele o milosci ale to tylko propaganda w ktora wierza kobiety po t by godzic sie na zawod matki sprzataczki dziwki i sekretarki - to wszystko w jednym opakowaniu i bez placy za banalne klamstwo kocham cie w rzeczywistosci ta milosc istnieje tylko miedzy matka i dzieckiem a czasami i tam nie istnieje

wbilo mnie w fotel... wedlug Was kazdy facet tak dziala , bo to bardo ciekawe, ordynarne ale zaskakujace.

sama nie wiem czy faktycznie Panowie chcecie byc tak postrzegani czy to raczej forma jakiejs maskarady w ucieczce przed.. no wlasnie przed czym?

Gość fromhelltoheaven
Gdyby mu naprawdę zależało to cisza byłabym dla Ciebie obcym słowem...

Gość werftyuiqawsedrftyui
wasedrftgyhuijok