Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfsfdfssdf

Nie jestem zadowolona z siebie, ze swojego wyglądu...

Polecane posty

Gość fddfsfdfssdf

Niby jestem ładna (słyszałam to od innych), na niektórych zdjęciach wychodzę bardzo ładnie, na niektórych nie bardzo... mam brzydki nos... nie podobam się sobie, kiedy mówię (widziałam na nagraniu). Kiedyś miałam krzywe zęby, które były moim kompleksem i nauczyłam się mówić tak, żeby nie było ich widać :O Mam też jakby delikatnego zeza Kto też nie jest zadowolony ze swojego wyglądu?

Mysle, ze przesadzasz. Sama piszesz, że inni uwazaja Cię za ładna i ładnie wychodzisz na zdjęciach. Niektórzy ani na zdjeciu ani w rzeczywistosci nie są ładni...

Gość fddfsfdfssdf
Wolę nie wrzucać zdjęć... :) Jest ok dopóki się nie uśmiechę i nie otworzę ust :O

Gość weew21
a ja mam nadwage i to chyba gorsze ;d

Gość fddfsfdfssdf
Ja długo miałam niedowagę ale w końcu nieco przytyłam (chyba późne dojrzewanie :) ) Kilogramy zawsze można zrzucić nie inwazyjnie :)

Gość gjhjjkh
to se żałóz aparat na zęby i nie zrzędz :o

Gość fddfsfdfssdf
Aparat już nosiłam, został zdjęty rok temu.

musisz najpierw sama sobie sie podobać,i nie kometować tego na głos bo wtedy ludzie czego nie widzieli bedą szukać .

mi się wydaje że nie masz większych problemów ,bo jakbyś miała to nie zawracała du.... .wkurzają mnie tacy ludzie ,przecież ludzie mają różne deformacje twarzy i się tacy rodzą i nie stać ich na operację i pomyśl jeżeli możesz co oni mają zrobić!!!!!!!!!

musisz najpierw sama sobie sie podobać,i nie kometować tego na głos bo wtedy ludzie czego nie widzieli bedą szukać .