Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy mężczyzna_

Moim zdaniem

Polecane posty

Gość Prawdziwy mężczyzna_

Miejsce kobiety jest w kuchni, ewentualnie możecie zadowolić Pana w łóżku. Taka jest wasza rola. Jak Pan pozwoli to możecie jeszcze posprzątać. A nie garniecie się do pracy? Karier? Ja to jak takie dostaje na rekrutacji to od razu im mówie, że nadają się do garów i powinny tam siedzieć, dzieci rodzić. Tak to jest prawdziwy męski punkt widzenia, jak myślisz inaczej facecie, to jesteś już tą jedną z współczesnych ciot w rurkach i grzyweczką.

drogi autorze! gratuluje Ci zmyślnej prowokacji. ale Twe, jakże elokwentne, wynurzenia nijak się mają do współczesnego rynku pracy i praw nim rządzących. daleko mi do osobnika ubierającego rurki i posiadającego grzyweczkę, a wrecz podpiszę się pod Twoim stwierdzeniem że to ciotowate zapędy wśród facetów, ale sorry, nie wyobrażam sobie by moja druga połowa nie pracowała i zbijała bąki w domu podczas gdy ja tyram na domowy budżet. rozumiem przejściowe sytuacje, jak urodzenie dziecka czy regres na rynku pracy, ale ogólnie to obydwoje powinni posiadać zatrudnienie i tyle. dla przykładu: mam przyjaciela, który ma własnie taką dziewczyne. on haruje jak wół a ta leży w domu i nic nie robi. efekt jest taki że zawsze jak się spotkamy na piwo to klnie ją od najgorszych, leni i śmierdzących nierobów. a jest z nią tylko dla regularnego seksu [dla mnie to nonsens ale cóż - jego sprawa]