Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja kobieta 24 lata

Wstydze sie ubierac kobieco, szpilki, spodnica, korale, bo

Polecane posty

Gość ja kobieta 24 lata

bo zawsze nosilam sie na sportowo albo jakies rozciagniete stare urania,w ciemnych kolorach, i boje sie nagle takiej zmiany :O Brat sie by nabijal, wszyscy by komentowali, a ja sie wstydze....:(

Gość nie wiem co zrobic nmnmnmnm
skad ja to znam :] zawsze nosilam sie na czarno, chlopieco wrecz. Pewnego dnia, chcialam wygladac ladnie, ale sie wstydzilam. Zaczelam sie nosic kobieco bardzo stopniowo,zaczelam od jakiejs ladnej bluzki. Dalej sie wstydze chodzic w butach na obcasach, ale powoli wprowadzam w swoje zycie takie zmiany. Doskonale Cie rozumiem, autorko.

Gość a ja w przedzialku na srodku w
hehe tez tak mialam. ale powoli wprowadzalam nowe kolory, coraz bardziej dziewczece stroje. pamietam jak pierwszy raz zalozylam spodnice - taka zimową, sztruksową, do grubych rajstop. Potem legginsy i tuniki i tak teraz chodze w sukieneczkach, spodniczkach, same kobiece ciuchy, buty TYLKO na obcasie (nawet kapcie po domu maja 4cm obcasik) i czuje sie cudownie!!! a tez bylam szarą myszką, co to ciemne kolory itp

Gość ja kobieta 24 lata
eh dzieki dziewczyny, musze sie przemoc.. dodam,ze jak mieszkalam sama rok w innym kraju gdzie mnie nikt nie znal to sie ladnie ubieralam od poczatku i bylo super..teraz wrocilam i znow nie mam sil sie stroic,wlaze w dzinsy non stop:O

Gość jhhghhhfgf
dziewczyny, czy po tych zmianach zauwazylyscie wzrost powodzenia u facetow??????

Gość nie wiem co zrobic nmnmnmnm
mysle, ze tak

Gość a ja w przedzialku na srodku w
o i to jaki wzrost zainteresowania :D od niewidzialnego stworzenia do gwiazdy towarzystwa prawie :-) ale u mnie to nie byla tylko mziana ubioru, to bylo pozbycie sie kompleksow, nabranie pewnosci siebie i w ogole przemiana w 100%

Gość Vlex
czy widzieliście, żeby facet wstydził się ubrać w gacie??