Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKDF9F9GF

faceci pracujacy za granica to chamy !!posłuchajcie co uslyszałam ..

Polecane posty

Gość KKDF9F9GF

wracam teraz busem z zagranicy ,dokladnie z belgii i cale szczescie ze mam laptopa bo bym zwariowala jak bym dalej słuchala co oni gadaja ze mna jada dwaj faceci po 50-tce,caly czas chleją i spią i jeden zadzwonil do zony i na caly bus taki tekst dokladnie :" NIE SPODZIEWAJ SIE MNIE PRZED PÓLNOCĄ A RACZEJ PO I PAMIETAJ ZE NIE CHCE NIC ODGRZEWANEGO TYLKO WSZYSTKO CIEPŁE.KARTOFLE ??JAKIE KARTOFLE ?CO TY PIERDOLISZ ?JA MOWIE O TYM MIEDZY TWYMI NOGAMI !!MA BYC CIEPLE I CZEKAĆ NA MNIE ..TYLKO CIEPLE A NIE ODGRZEWANE! o co wy na to ?? jak ci faceci zwracaja sie do tych zon KTÓRE CZEKAJA W POLSCE NA NICH...PORAZKA..

Gość ALE SIE USMIALAM
HAHAHAHHAHA dobry tekst

Gość ALE SIE USMIALAM
TWÓJ TEKST TO NIC JEDNAK ja jak pracowalam w szwecji to pracowali z nami prawie sami faceci tacy starzy wlasnie po 50tce i wyobrazcie sobie co oni gadali jak sie opili jak obgadywali swoje zony ..która ma celulit na dupie a ktora bujne włosy na pipie.. i jeden oblesny gruby pijak mowi tak do wszystkich jak jego zona zaszla w ciaze jak byl w polsce.. :"chłopaki ile ja sie musialem namordowac zanim sie dokopalem do niej ..(bo ona jest taka cycata ) mowie wam najlepiej smakuje tten pizdzi włos jej ..taki spocony :)ach sam miód a pipe ma tak bujną ,że krzaczory chłopaki :) myslalam ze rzygne

Gość okropni sa ci mzezczyzni
paskudne świnie

To są po prostu ludzie bardzo prości najczęściej po samej szkole podstawowej więc czego się spodziewać:)