Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madalenadelamur

Jesteś w stanie pomóc?

Polecane posty

Potrzebuję pomocy dla dzieci-dziewczynek 7-11 LAT oraz chłopca 11 LAT. POMOC w każdym zakresie-POTRZEBNE JEST WSZYSTKO: *ciuchy *buty *gry *zabawki *maskotki...WSZYSTKO CO SIĘ NIE PRZYDA WAM A UCIESZY INNE DZIECI. KONTAKT i informacje: madalenadelamur@yahoo .pl PROSZĘ O POWAŻNE PODEJŚCIE DO SPRAWY.Mam nadzieję,że znajdą się ludzie dobrego serca.

Gość bkjhhiji
ile dajesz?

Gość studencka czekolada...
Mam gry, puzzle i maskotki. Tylko przesyłka nie wiem ile by kosztowała...

Gość xxxxyyyyzzzzaaabbbbccc
Wy oddacie za darmo,a potem te rzeczy wylądują na alegro :-)

Gość hhhhhhhhhffffffffderwfz
Ale wytlumacz o co chodzi? komu konkretnie pomoc? o co kaman...??

xxxxyyyyzzzzaaabbbbccc Opanuj się człowieku to nie dla mnie pomoc dla dzieci,które mają naprawdę mało.Chodzi o pomoc dla dzieci,które nie mają tego czego maja inne dzieci.

Gość nananana.onasama
znieczulica w polsce nie zna granic! Dlaczego kazdy potrafi tylko napisac "nie rob dziec wez sie do roboty!"??? Moze ktos ma zupelnie inna sytuacje i nie moze co?? ludzie, troche wiecej wyrozumialosci :o

Gość ranyyyyyy
to podaj nazwę organizacji, dla której pracujesz. bo tak to sama mogę założyć temat pt. 'zbieram kasę na biedne rodziny, proszę wpłacać na konto**************************" :O jak ktoś się nabierze na twój "apel" to gratuluję "inteligencji"

madalenadelamur dzieci trzeba uczyc od małego,że nie ma równosci w swuiecie i nie kazdy moze miec to,co ma ktos inny.

Tylko patrząc jak w szkołach tworzą się grupki a dzieci z biedniejszych rodzin są odpychane na bok...Od razu do oczu napływają mi łzy.Chcę pomóc i tyle.

madalenadelamur a ty naciagaczko chcesz potem naalegro sprzedawac te podarowane rzeczey :-) Od zbiorki rzeczy dla biednych ludzi są wyznaczone placówki.Na taka zbortke trzeba miec zezwolenie.

madalenadelamur no i dobrze,ze te biedne dzieci są odpychane przez inne,bo moze sie nauczą,ze jak sie kasy nie ma wystrczajaco to sie sesku nei uprawia,a jak sie uprawia to sie zabezpiecza.

madalenadelamur a niby dlaczego mam omijac ten wątek. naciagaczko jak checsz bardziej pomoc tej biednej rodzinie,to zakasaj rekawy i zapracuj wiecej kasy i ich utrzymuj.

madalenadelamur i ta biedna rodzine zaopatrz w dobre srodki antykoncepcyjne.

madalenadelamur a niby jak ja cie oczerniam.To ty sie przedstaw imieniem i nazwizkeim,pokaz zezwolenie na zbiórkę darów dla rodzin ubogich.

Gość paolaaa
madalenadelamur i tutaj sie mylisz :-) Na kazda zbiorkę czy to pieniedzy,czy rzeczy potrzebne sjest zezwolenie z odpowioednich instytucji. To ciebie można załatwic :-)bo ja sobie mohge pisac co chec,a ty nie mozesz bez zezwolen żebrac.

a moze autorka chce dobrze a wy ja tak tu zjechaliscie, no jasne lepiej o fiutach i sraniu pisac , ale macie morale..

Dziękuję za miłe słowa oraz miłe przyjęcie na Kafeteria.pl Chodzi mi o pomoc żadne naciąganie.Sama w dzieciństwa nie miałam wszystkiego i wiem jak ciężko jest tym dzieciom.Szkoda,że tego nie rozumieją pewne osoby.Bardzo mi przykro.