Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madalenadelamur

Jesteś w stanie pomóc?

Polecane posty

Zawsze znajdzie się ktoś,kto potrafi oczernić... Może kiedyś Ciebie bieda dopadnie.KOGO WTEDY POPROSISZ O POMOC?Taką masz pewność,że w życiu jest tylko różowo?

Gość van gogi
jestem za minetą :-)

Akurat w tym przypadku rodzina straciła wszystko w inny sposób nie wiedząc,że spotka ją coś takiego. Nie chodzi o robienie dzieci i biedę w jednym. Chodzi o stratę wszystkiego w mgnieniu oka. Jak tak można pisać?

a co te dzieci sa winne ze ich rodzice nie zabezpieczali się ? teraz dzieci maja cierpiec przez glupote rodziców ? smiac mi sie chce jak czytam wypowiedzi niektórych osób, a opieka społeczna głowno pomoże oni maja to w dupie , dadzą pare groszy co nawet nie starcza na jedzenie a co dopiero na ciepłe buty czzy kurtkę. zastanówcie sie zanim coś napiszecie. bo te dzieci napewno lekko nie mają...

Gość van gogi
nie chcę się chwalić ale jestem mistrzem mineciarskim 2 stopnia

Gość paolaa
iwonka230500 zievi niewinne,ale nie powinno sie dzeciom biednym az tak pomagac,bop takei dzieci naucza sie od małego,ze nie trzeba nic robic aby coś miec,ze dobrzyt,naiwni ludzie pomogą.

Gość paolaa
ja tam biednym dzieciom nie współczuję.

Gość paolaa
van basten nie czas i nie miejsce na takie dyskusje :-)

dzieci sobie same nie pomoga bo do pracy nie pojda. szkoda mi dzieci ktore nie zawsze maja w domu co zjesc i w co sie ubrac. watpie czy dziecko ktoremu pomagano w dziecinstwie wyrosnie na taka osobe. predzej zacznie krasc zeby miec co zjesc czy zeby miec w co sie ubrac

Gość van basten
w takim razie do zobaczenia w innym czasie i innym miejscu :-)

Gość paolaa
iwonka230500 głod zdrowszy niż obżarstwo . NIkt non stop nie głoduje,tak jak w Somalii .Polskei dzieci nie sa tak zagłodzone.A to,ze dziecko zje mniej nizby chciało czy powinno nie jest az tak tragiczne.

Gość jak to jest?
Właśnie!