Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptaszeczek

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

Polecane posty

Gość ptaszeczek

Piszę pracę i od jakiegoś czasu męczę się z takim czymś, że nad linią przypisu mam kilka pustych wierszy, w które za cholerę nie mogę wpisać tekstu :/ System uparcie przenosi mi zdanie na nową stronę. Wygląda to okropnie, jakbym chciała sobie zwiększyć ilość stron przez puste miejsca ;( Kombinowałam już z różnymi opcjami, ale nic nie pomaga. Jak to wygląda pokazałam na stronce: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0fa519b3f0cb1c03.html Czy ktoś z Was zna może przyczynę? Na niektórych stronach tego nie ma, a na innych jest i za chiny ludowe nie mogę znaleźć przyczyny.

Gość ptaszeczek
No właśnie tak robię, ale w jednym przypadku pomaga zmniejszenie marginesy, w drugim jego zwiększenie (dolne), co jest kompletnie dla mnie niezrozumiałe :/ nie wiem tez, czy mogę sobie w pracy mgr tak manipulowac marginesami, ach...

z tego co wiem to jeśli chodzi o magisterską pracę to chyba są ustalone wielkości marginesów i czcionki :o Musi być chyba tak jak Ci wychodzi :o

Gość ptaszeczek
No to kiszka blada :(

Gość ptaszeczek
Właśnie też tego nie rozumiem, zupełnie jakbym miała ustawione inne opcje na różnych stronach, a tego raczej nie robiłam, chyba że nieświadomie. Trudno, oddam taką i potem będę kombinowała, jak się ktoś dopatrzy i uczepi ;)

Gość ptaszeczek
Jakby nie-Dzięki! :)