Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie?????????????????????!!

egzamin komisyjny-poprawka

Polecane posty

Mój siostrzeniec ma jutro pisac egzamin komisyjny,a dziś wyczytałam w necie że trzeba złożyć podanie lub podpisać deklarację o przystąpieniu do tego egzaminu. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat czy rzeczywiście tak jest bo ja pierwszy raz o tym słyszę no i młody żadnego podania nie pisał i nie wiemy czy jutro bedzie mógł pisać ten egzamin.

Gość babskoooooooo
ale to komis marualny czy na studiach?

Gość Cytrynka.
ale mnie zestresowałaś ; O mam jutro poprawke i tylko odbieralam zagadniania materialu ; /

w gimnazjum,niestety młody ma lenia i nie chodził do szkoły wiec komisarz pierwszy raz

no właśnie on też dostał zagadnienia i nic więcej mówione nie było aż dziś siostra coś wyczytała i szwagierka też mówi ze trzeba jakis papier o przystąpieniu podpisac

Gość Cytrynka.
nawet mnie nie stersuj ! mam nadzieje, że raczej nie... bo inaczej sie powiesze ; |

Gość Cytrynka.
ale wydaje mi sie, że jeżeli on ani ja nie zostaliśmy o tym poinformowani :D to... jak sie ubrac na taka poprawke ?

Cytrynka wierz mi ja tez mam taka nadzieje nawet jako dobra ciocia pojade z nim zeby sie dowiedzieć że może podejśc do tego egzaminu a jeśli trzeba było coś wczesniej podisac to bedzie afera bo takiej informacji nie bylo od nauczycieli

nie wiem ja osobiście mam nadzieję ze z tej okazji założy skarpetki

Gość Cytrynka.
no właśnie... miejmy nadzieje, że nic takiego nie jest wymagane bo raczej sie nie dowiemy... ; /

Gość yrfgfddh
u mojego brata w gimnazjum było tak, ze rodzice jeszcze przed zakończeniem roku szkolnego musieli pójść do szkoły i napisać podanie, a on sam nic nie pisał

Gość jenk
Trzeba było wczesniej złożyć podanie o te egzaminy .Wszelkie info są zawsze wywieszone w szkole i uczniowie podpisują oświadczenie -zawsze

Gość Cytrynka.
TO CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ ; ///// ??!!

Gość Cytrynka.
Uffffffffff przeciez dzwonili do moich rodzicow i mowili, ze poprawka przeniesiona wiec licza mnie do niej :D

Gość Marusia...
Niczym się nie stresuj...uczę w gimnazjum i powiem tak..W tym roku po raz pierwszy nasi uczniowie a właściwie rodzice nie pisali podań.Poza tym te poprawki to kabaret , a nawet jeśli nic nie będzie umiał to zda...Bo z jedną jedynką na koniec roku można go puścić...ale warunek jest taki, że może mieć jedną pałkę raz w gimnazjum...gdyby miał taka sytuacje w przyszłym roku, wtedy nie zda

Gość duhdwed
z tego co mi wiadomo jezeli pisze sie poprawke z dwoch przedmiotów trzeba składac podanie, jeżeli z jednego to nie macie o co sie martwic :)

cytrynka i jak ci poszło u nas zaliczone