Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miastowa

Mam faceta ze wsi

Polecane posty

Gość miastowa

kuźwa ale wstyd

Gość no wstyd, ale
wstyd to być tak płytką i bezmózgą małomiasteczkową gęsią jaką po pierwszym wpisie wydajesz się być. Ja specjalnie uciekłam na wieś, bo tutaj mam własny dom, nie musiałam brać kredytu na działkę, a budowę już dawno spłaciłam. Ukończyłam studia, mam pracę i całkiem nieźle zarabiam. Zanim ty miastowa to wszystko osiągniesz w Twoim zapyziałym miasteczku - miną wieki!:D Żałosna jesteś.

Gość lklklsaaa
ty jesteś największm wstydem

Gość jsewqiey
uwierz taki facet "ze wsi" moze zapewnic ci o wiele wiecej niz nowobogacki ze stolicy... Poza tym, chyba najwazniejsze jest uczucie?

Gość miastowa
boje się że po ślubie będę musiał krowa ścielić

ja mieszkam na wsi i wole chlopaka ze wsi niz z miasta, nie ktorzy z kiasta nie potrafia nic zrobic w domu jak przyjdzie co do czego . zreszta zalezyy o jakiej w si mowimy ;d ja mieszkam akurat nna takeij co nie chodza ludzie z wystajaca słoma z buta i u mnie juz minęły te czasy keidy byly krowy xd zachpwaly sie tylko kury xd hehe

Gość no wstyd, ale
a ja myślę, że to prowokacja. Jak obserwuję zachowanie takich małomiasteczkowych gówniarzy, to nóż mi się w kieszeni otwiera. Żadnych zasad, żadnych wartości, żadnych pozytywnych uczuć, żadnych (prawdziwych) przyjaciół - kasa, gonitwa szczurów, zero empatii - tragedia! Dzieciństwo spędziłam na wsi - znajomi z tego okresu dzieciństwa są do dzisiaj moimi znajomymi od blisko 30 lat. Zawsze mogę na nich liczyć, bo to jak to się dzisiaj mówi "ziomale". Potem mieszkałam w mieście. Dłużej niż na wsi. Niektórzy znajomi z tego okresu po kilkunastu latach nie poznają się nawzajem na ulicy:O Żenada. Każdy ma swój dom, swoją rodzinę i ma w dupie wszystkich dookoła. Jak myślicie kto jest bardziej szczęśliwy?

Gość gość
Jaki wstyd ? Ja tam lubiłam zawsze facetów ze wsi :)