Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioł_wcielony

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość anioł_wcielony

Powiedzcie mi co teraz za moda jest, ze kazdy facet chodzi w koszuli w kratę.? wczoraj myslałam, ze oczoplasu dostane . krata krata krata ,,,, :O

Co prawda nie jestem facetem, jednakże wydaję mi się, że jako osoba oglądająca się za nimi mogę się wypowiedzieć? Nie widzę wcale tak dużo facetów w koszulach, a już tym bardziej w kratę. Może dlatego, że rozglądam się za innym typem facetów?

Gość anioł_wcielony
Byłam wczoraj na imprezie i przeraziłam sie.. rozumiem czasem bywa jakas moda, ale zeby zaraz poł sali bylo tak samo ubranej .. Mowie o facetach. :O

Gość anioł_wcielony
Zdziwiłam sie bo wczesniej na mieście nie zauważyłam zeby jakoś duzo osob byo tak ubranych. w pewnym momencie pomyślałam, że może organizatorzzy tak kazali sie ubrać ( czasem robia imprezy, ze kazdy ma byc ubrany na biało, czarno itd) ale okazało się, ze nie :P

Ja tego nie widzę ale pewneid la tego że nie patrze na takich...;p tylko zawsze chłopaki łysi w dresach itp.. ;)

Gość krups
cześć dziewczyny :) to fajnie, że się dziwicie ale tak się teraz 'porobiło', że o facetach moda zapomniała, wspominasz o koszulach w kratę , faktycznie są teraz takie i tylko takie produkcji NO NAME albo firmy KRZAK , kupiłem kilka takich krat , aby mieć koszulę gładką w jednym kolorze to należy kupić koszulę z długim rękawem i dać do zaprzyjaźnionej krawcowej w celu przerobienia i z koszuli długiej na krótką przerobić , tylko takie jest wyjście a tak zwane sandaly albo inne klapki na lato, to co oferują producenci obecnie to jest zwyczajne dziadostwo z jakiejś szmaty , są wyroby ze skóry ale to są trzy modele na krzyż i po godzinie łażenia w takim dziadostwie stopy są zapieczone i bąble wychodzą , zróbmy doświadczenie, być może któraś z Was się zgodzi, mam 1000 zł. na zakupy ciuchowe i pójdźmy razem na zakupy , pomóż mnie kobiecym okiem doradzić coś fajnego , modnego i praktycznego , czyli koszulę z krótkim rękawem i klapki , płacę gotówką natychmiast :) i wiem z góry jaki będzie finał, po pięciu godzinach szwędania się po dobrych sklepach nie kupimy nic i dzień zakończymy w pubie, tak to wyglada teraz z ubraniami dla facetów, producenci się pogniewali na facetów i pozostaje teraz facetowi kupić damskie klapki, których są miliony na półkach sklepowych :(