Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kismar

wierzycie w takie rzeczy??

Polecane posty

Gość kismar

ostatnio głosno sie zrobiło i duzo stron w internecie można znaleść, gdzie oblicza sie datę swojej śmierci.. jak ja otwieram tego typu strony to az mi ciarki po plecach chodzą.. jakie Wy macie zdanie na ten temat, wierzyc w takie rzeczy???

Gość kismar
albo jeszcze jedna sprawa.. nieszczęsny rok 2012.. jest pewien Pan w internecie który promuje bardzo pewną strone o końcu naszego świata.. i powiem Wam że czasem to człowiek tak sobie "wbije" coś do glowy że w to wierzy.. a co do daty swojej śmierci to znajlazłam cos takiego..: http://sites.google.com/site/349news może rzeczywiscie coś w tym jest skoro ktos zechciał nabyc ta strone.. ??

a nawet gdyby to było możliwe, to testu nie zrobię, bo i po co? wolę nie wiedzieć kiedyś i tak musi przyjść.

nie wierzę, to są bzdury, pisane po to, zeby ludzie w to wierzyli i wydawali kase na smsy itp.. i nigdy sobie takiego testu nie zrobię, chocby z tego powodu, że raczej wolałabym nie wiedziec kiedy umrę, bo i po co? tak to sobie człowiek przynajmniej w spokoju pozyje..