Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirtur

jestem gruba i boje sie kochac

Polecane posty

Gość tirtur

Lubie seks i niedawno poznalam fajnego faceta, kochaliśmy sie juz raz ale bylo ciemno :p Chciałabym to powtorzyc ale powiem szczerze ze słabo mi jak sama na siebie patrze naga, fałdki, rozstepy, jestem gruba .... Ehhhhhhhhhh

Gość hejaho
twoj facet powinien wykupic ubezpieczenie na wypadek smierci przez przygniecenie

Gość tirtur
jestem gruba ale nie na tyle żeby trzeba bylo wykupic ubezpieczenie ....

czyli grubawa bardzo gruba wieloryb lub możesz napisać ile warzysz przy wzroście. Zaczynam się powoli dziwić tym umartwianiem się nad sobą przecież twój facet widział cię w ubraniu na pewno wyobrażał sobie ciebie nago czemu by mu miały przeszkadzać twoje fałdki to głupie tak się zamartwiać gdy ktoś jest zauroczony nimi twój wygląd to tak ja dna coś wyjątkowego każda jest inna i to jest cudowne są faceci co nie lubią chudych lasek i to jest bardzo wspaniałe każdy znajdzie taka jaka mu się podoba

Gość niezaspokojona koteczka @
To, że posiadasz kilka fałdek tu i ówdzie, twój facet na pewno wyczuł to raz .Chyba, że się kochaliście na odległość :D Resztą się nie przejmuj, ruszaj dobrze tyłeczkiem a wszystko inne zostanie ci wybaczone/niezauważone :)

Gość tirtur
pirat, a bardzo grubawa to dla Ciebie jaka? :p moze znajdziesz jakies foto na google i zapodasz linka :P Nadwaga jest znaczna :/ przez ostatnie 2 lata duzo przytyłam. nie moge ruszac tyleczkiem dobrze gdy mysle ciagle o tym jak na dole wszytsko mi faluje :P

Gość niezaspokojona koteczka @
Jak ci faluje to udawaj, że to gra wstępna w formie tańca brzuchem ;):D

Nie przejmuj się. Jeśli Twojeu facetowi Twoja nadwaga nie przeszkadza, to nie ma problemu

Gość gość
ludzie gruba nieznaczy brzydka i nieatrakcyjna wiem ze niekture grube koboiety potrafiom lepiej zadbac o faceta niz niejedna chuda szkapa na kturej facet ociera swoje biedne kosci :)

Gość gość
jestem grubym facetem i też się wstydzę

Gość gość
też mam kilka fałdek za dużo i nie powoduje to strachu przed kochaniem a raczej wstyd przed drugą połówką.