Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prazynka_87

na dobranoc music

Polecane posty

Gość forum jak forum ludzie
Pod koniec się nie przestrasz :P

W oryginale "Na wojtusia z popielnika" Fajne to kołysanki, kiedy byłem malutki to mi mama śpiewała, łezka się w oku kręci.

Fakt, wczesne dzieciństwo u mnie było świetne, potem miałem za przeproszeniem przejebane, ale teraz wszystko ładnie się układa. ;) Słodka ta kołysanka od Ciebie :)

Fakt, wczesne dzieciństwo u mnie było świetne, potem miałem za przeproszeniem przejebane, ale teraz wszystko ładnie się układa. ;) Słodka ta kołysanka od Ciebie :)

Chciałbym mieć dziecko, najpierw muszę jednak dziewczynę znaleźć. U dziewczyny podoba mi się imię Paulina, natomiast u chłopaka Igor :P

Śpiewać nie umiem, ale i tak robiłbym to :P. Mogę też bajki opowiadać :)

Ładna jest ta kołysanka :) mi się Krajewskiego bardziej jednak podoba Tkanina :P. Może dlatego, że jestem fanem serialu "Rodzina Zastępcza" generalnie nigdy na seriale nie marnowałem czasu, ale ten jest bardzo ciepły, szkoda, że już go nie "nadają"

hehe, ja mam trochę książeczek z bajkami w domu. Nigdy ich nie wyrzucę. Najbardziej podobają mi się baśnie braci Grimm :). Teraz już bajek nie czytam. Cały tydzień żyje w takiej monotnonii. Do pracy się idzie, jak się wraca to się nic nie chce :P. Poczytać coś dobrego czasem jednak lubię, powieści Kinga najbardziej.

:) nie oglądam tv ...ale kojarzę te stare odcinki....lecz jeśli chcemy te wszystkie dziury , miłością da się załatać - heh pamiętam kawałek.

http://www.youtube.com/watch?v=_Fhcj301I9w haha Stephen King to mistrz grozy :P horrory, ale pisze również opowiadania obyczajowe (powieści w sumie też), mi się podobają wszystkie książki jego, które czytałem. Najbardziej "Lśnienie" i "Zielona Mila".

Jakieś zaległości zawszę się znajdą ;). Teraz kupiłem sobie zbiór opowiadań Kinga "wszystko jest względne" i "rękę mistrza" :). Sporo czytam książek typu "Skonsumowani" Barbera, trochę powieści, książki dotyczące rozwoju osobistego, które pomogły mi dzięki zastosowaniu w praktyce zawartych w nich rad wyjść z głębokiego dołka, właściwie dziury :). A Ty co czytasz najchętniej ?

książki dotyczące rozwoju osobistego - jakie np? ja czytam wszystko co jest pod ręką... wszystko co mi do rąk wpadnie. Wiśniewskiego, Kundera, Tryzna, różne biografie , lubię tez historyczne książki typu rozmowy z katem , albo Długi Marsz... ale czasu brakuję żeby czytać to na co się ma ochotę.

Jeśli chodzi o książki dotyczące rozwoju osobistego, czytałem ich naprawdę bardzo wiele, za najbardziej wartościowe uważam "Obudź w sobie olbrzyma" Robbinsa "Olbrzymie kroki" ten sam autor, "Zmień swoje życie w 7 dni" Paula McKenny. Mam też parę książek dotyczących NLP, które uważam za wartościowe. Regularnie czytam też ten blog :) http://michalpasterski.pl/ W filmie o depresji jest sporo prawdy. Tu gdzie chodziło o tego demona to jest metafora na komunikację intrapersonalną czyli taką, którą komunikujemy się z samym sobą, inaczej dialog wewnętrzny. Kiedy wmawiasz sobie kompleksy i krzykniesz nagle "zamknij się szumowino" to zmieni to raczej Twój stan :P. Lubię książki typu "Rozmowy z katem", lubię też te o obozach koncentracyjnych biografie przede wszystkim i dzienniki. np. "Dziennik z Gussen" albo "Oczami dziecka" poluje teraz na książkę "opowiadania kołymskie" :P.

hah, widzę, że się zmyłaś już, zatem życzę miłego zasypiania, przy dźwiękach pięknych piosenek i dobrej nocy. ;)