Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buabuabua

wzrost kobiety

Polecane posty

Gość buabuabua

co myslicie o kobiecie szczuplej ktora ma 180 cm wzrostu? ja powiem szczerze: mam tyle, i nie czuje sie kobieta. to jest szczera opinia.

Gość Ładna i mądra
trochę za wysoka jak dla mnie... ja mam 165cm i w obcasach czuje sie już za duża;/ ale to wina tego, ze nasi faceci polscy są kurduplami

Gość Iwona bb
sama mam tyle i czuje to samo co ty, kurcze żadnego faceta nie mogę znaleźć

Gość Iwona bb
autorko ile ważysz? bo ja jekieś 57-60 kg

Gość buabuabua
szczuplej. waze 70 kilo. uwazam ze wzrost kobiecy to taki 165-175, a ja wygladam jak wygladam. nie przyszlam sie uzalac, tylko popatrzec co inni sadza o tym

Gość Iwona bb
ile masz lat? ja 19

I kolejna narzeka...."jestem za gruba" "jestem za wysoka" "jeste za chuda" "jestem za brzydka".....PRZESTAŃCIE SZUKAĆ U SIEBIE WAD!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Iwona bb
to znajdź mi chłopa

Gość buabuabua
nie uzalam sie, naprawde nie, bo sa wazniejsze sprawy niz wzrost, wyglad. to mi oczywiscie nie daje poczucia wlasnej plci, ale ja tego nie zmienie i tak ma byc. ile mam lat? 17

Gość buabuabua
milo by bylo, gdyby byl chociaz jeden mezczyzna i by napisal, ze nie jest zle gdy kobieta ma tyle. no ale spojrzmy prawdzie w oczy: 180 to meski wzrost. i nie mam zamiaru sie oszukiwac i mowic ze jest inaczej. zawsze uwazalam ze 180 to meski wzrost. jak mialam 160 mialam to samo zdanie, 170 tak samo, i teraz tez to samo. bo taka jest prawda

Byłem kiedyś z wyższą dziewczyną i przyznaję, że na początku czułem się niezręcznie:)

Gość Iwona bb
a ile masz?

Gość buabuabua
ja uwazam, ze taka kobieta wyglada jak... no niewiadomo jak. babochlop? kurde, ani to baba, ani chlop. bezplciowiec. ale dobra. czyli z tego jak na razie czytam, 180 wedlug was to jest po prostu za duzo

A ja będę się upierał przy zdaniu, że niepotrzebnie się stresujecie i szukacie sztucznych problemów.....

Gość buabuabua
lomu zgadzam sie ze czasem kobiety doszukuja sie same problemow. ale chyba zgadzasz sie z tym, ze 180 to za duzo?

Ja mam 175cm wzrostu, ale zawsze oglądam się, widząc wyższą dziewczynę....

Gość Iwona bb
za mną też się duuużo osób ogląda, a jestem bardzo ładna, no ale wysoka

Gość vbrvefcfvgbv
jak ktos jest bardzo szczuply i ladny i wysoki to ludzie mysla ze jestes modelką i to jest moze w jakis sposob atrakcyjne. ale jak jestes juz bardziej postawna czy przy kosci, ubrana nieatrakcyjnie to już jest postrach ludu.. sama mam tyle wzrostu co ty autorko, nienawidze go nie moge nosic kobiecych butow na obcasie wiekszosc facetow nie chce miec nawet nic wspolnego z kims kto jest od nich duzo wiekszy ciagle trzeba sie garbic jak sie zkims rozmawia, ubrania ciagle nie pasuja w sklepach ludzie sie gapia jak na guliwera ma się taki powolny styl poruszania jak zombie trzeba sie pilnowac zeby nie przytyc ani troche bo wtedy robi sie z ciebie wieża ciśnień tez nie czuje sie kobieco i rozumiem cie w 100%

Gość vbrvefcfvgbv
to jest w pewnym stopniu ulomnosc dla kobiety a to ze faceci sie ogladaja? jakbys szla z trzema nosami na twarzy tez by sie wszyscy ogladali - wszytsko co inne i dziwne zwraca uwage.. ale to nie znaczy ze zaraz ten ktos kto sie obejrzal ze zdziwienia zakocha sie w tobie ;p oj nie jest tak niestety..

Gość Iwona bb
w tym że się źle czujemy, ja myślę że się każdy na mnie gapi, że jestem jakimś ufoludkiem itp

mam kolege,ma 170 cm wzrostu i jeszcze nigdy nie byl z nizsza od siebie kobieta,uwielbia wysokie kobiety,wiec on nie jest jedyny,nie martw sie na zapas ,bo nie wiesz komu i co sie podoba:)

Gość buabuabua
ja powiem tak. mam 180. gruba nie jestem, ani chuda, uwazam, ze jestem szczupla. tak, duzo osob na mnie spoglada, ale nigdy nie pomyslalam ze to dlatego, ze jestem taaakaaa aaatraaakcyyyjnaaa, tylko dlatego, ze: o matko jaka wielka dziewczyna! to jest ten powod. wiadomo ze na malego kurdupelka tez wszyscy sie beda gapic. i nie dlatego ze taki ladny, tylko dlatego, ze taki niski. to samo jest ze mna. butow na obcasie rzeczywiscie zalozyc nie mozna. tyle tylko ze dla mnie nie jest to az tak wazne. oczywiscie fajnie jest takie buty zalozyc. ale moglabym nosic plaskie przy 175. i uwazalabym sie wtedy za, no za atrakcyjna kobiete w jakis sposob, dlugie nogi. ale 180 to za wielka :)

Gość buabuabua
ale chyba jest jakas granica tego zajebistego wzrostu, prawda? no 180 to chyba nie taki zajebisty wzrost dla kobiety?

Gość Lisander
Czy ja dobrze rozumiem, że nie chciałabyś aby Twój wzrost był odbierany przez mężczyzn jako mankament, a jednocześnie nie chciałabyś spotykać się z niskim mężczyzną, uważając, że można oceniać innych przez pryzmat wzrostu ?

Gość Iwona bb
kurcze, to dlaczego nie mam faceta. każdy mówi że taka śliczna, a nikt mnie nie chce :-o

Gość kamilla1005
ja mam 167 i wydaje mi się ,że w butach na obcasach jestem zbyt wysoka:/ ale lubię wysokie obcasy i z nich nie zrezygnuję, więc musisz być bardziej pewna siebie!